JOOOOOOOJ!

zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
JOOOOOOOJ! 30.12.2010 10:44
haha...spustila sm se po dooolgmu klancu (pu ledenmu snegu). spodej so ble smreke pa ena ozka pot. klanc pa j bil tuk strm da sm jo šla tko hitr da sm šla prot unm smrekam in lih mal pred smreko me j vrgl 2 metra u levo (pa en metr u zrak) vrgl me je u skalo...in na srečo sm prstala na uni potki in se ustavla spodi
hhh-usi sorodniki so upil za mano USTAV SE-še najbl pa moja sestra
-------------> na srečo mi ni blo čist nč, lihk bi si pa kej zlomila al pa se ubila
SREČA U NESREČI!! Laughing
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: JOOOOOOOJ! 30.12.2010 14:24
zmaychika pravi:
haha...spustila sm se po dooolgmu klancu (pu ledenmu snegu). spodej so ble smreke pa ena ozka pot. klanc pa j bil tuk strm da sm jo šla tko hitr da sm šla prot unm smrekam in lih mal pred smreko me j vrgl 2 metra u levo (pa en metr u zrak) vrgl me je u skalo...in na srečo sm prstala na uni potki in se ustavla spodi
-------------> na srečo mi ni blo čist nč, lihk bi si pa kej zlomila al pa se ubila

Ka ti je fora te Temee..?
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: JOOOOOOOJ! 30.12.2010 14:45
KaixX pravi:
zmaychika pravi:

forum ni samo za pomoč.
lahko napišeš tudi svoje izskušnje ^^
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: JOOOOOOOJ! 30.12.2010 15:04
Jok3r pravi:
KaixX pravi:
zmaychika pravi:

forum ni samo za pomoč.
lahko napišeš tudi svoje izskušnje ^^

oK. Confused
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: JOOOOOOOJ! 30.12.2010 15:34
mal ni fore u tej temi sam se strinjam t jok3rjem XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.