Never say '' she/he is stupid''

lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Never say '' she/he is stupid'' 20.10.2011 15:09
hej hoj. No ja. Ud prejšnih tem veste da mi je umru frend :'(
Res nevem zakaj to pišem? mogoče se rabm izpovedat. res nevem. No da vm povem..
-Kot 1. zamudla sm autobus.kličemm mat da bom doma ona okej. in kliče nazaj čakj te pridm puj. pač bla je u službi. in ja teško sm sm ustala iz postle in šla u šolo...pridm u šolo.. mel smo likouno..In ja tema naše slike/rizbe je bla pokopališče al noč čarovnic. velik je izbral pokopališče. Tud moj sošolc. ceu razrd ve da mi je umru frend. No ja mam pa enga omejenga sošolca in tk začne risat. In tk reče ej sara. Jz bom narisu grob od uroša unga iz nm. Jokat sm se začela. nism mogla. res ne. Res je, ful sm lahka. takoj se zlomm. In ja. Pride ta sošolc do mene in tko'' kuko se je uroš pisu. drgač pa lej'' pokaže mi sliko. in na grobu je pisal uroš. začela sm še bl jokat. tkt pa on : '' a nej narišm tebe zravn k jokaš.'' tkt se mi je ****. ustala sm. prtegnla sm mu šamar pol sm ga u mednožne. padu je natla. še 1x sn ga brcnla u mednožje. zvijou se je tm. poj je pršu pa prfoks. Vrgu me je vn iz razreda. sesedla sm se. Jokala sm. Fok je mislu da sm jz kriva. koj me je obtožu. res nism mogla. Šla sm u wc. u torbi mam žiltko. in ja rezala sm se. urezala sm si uroš. vem uroš nebi hotu sam res nism mogla drugo.res ne. Isku me je ceu razrd. in ja najdl so me. okol mene so ble krvave brisačke. **** sm jih u vc. Nasrečo.(zdi se mi da niso vidl.) Pršla je še prfoksa. no ena k me ma rada. povedala sm ji use. lahje mi je blo. k sn pa vidla s5 tega sušolca je meu tok jajc da je pršu do mene pa reku sori. tkt sn si obrisala souzse se postavla zase in ga prtegnla. Ni mi važn. res dda sm mogla it do psihologa sam za uroša use.

uroš počivaj v miru <|3
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Never say '' she/he is stupid'' 20.10.2011 15:59
omg...prvič moje sožalje....mislm dej puvej kdo je ta mudel kr ga bom jst osebno pre...kala.....čeprou ve kaj si dužvela in da tok nima srca in je šou to dejansk narisat...mislm sploh ne vem če zanj obstajajo besede.....ej čestitke na šamarju in tut brci v mednožje...mislm si čist zasluž.....drgač pa lej na zelo veliko srečo ne vem kako je če zgubiš eno osebo k ti neki pumen....vem da si se zlumila in nisi mogla tega prenest sam proosim ne se rezat...vrjamem da je bla to sam enkratna reakcija na to kar se ti je nardil in kaj je ta tip naredu sam ne s tem nadljevat...grozn je vrjamem sam bolš je da se zjokaš....greš kričat karkoli sam da ne škoduješ seb....vrjem da to uroš nebi hotu....kokr si že sama puvedala.....lej un mudel je čisti debil...ti pa če se rabš izpovedat-lej zato smo tuki....upam da boš bolš....nikol ga ne boš pozabla in sploh zdej bojo kakršnikol spomini nanj boleči...sam počas se boš umirila in bo bolš.....sej bo:))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.