MAME?!• loveBLACK
• Od: 11.11.2011
MAME?!
29.11.2011 16:44
moja mami hoče, da vrjamm v božička sej drgač ni nč narobe z njo ane in je nebi zamenala za nč na svetu, sam včasih je doma res štala. men je to grozn, k morm vse svoje občutke zadržat zase. sm zlo zaprta oseba in kkšnih stvari ne povem niti svojim bff (čeprov taprave bff nimam) prosm pomagite, al pa komentirejte! • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Re: MAME?!
29.11.2011 16:51
jooii nč slabga ti noče. sam hoče da ostaneš mala punčka... in skori pousod je tko. lej, komu boš zaupala, če ne njej? povej ji kr te moti. pa zaupi ji. lej, tut ona je člouk, razumela te bo ej, kok si stara? • loveBLACK
• Od: 11.11.2011
29.11.2011 17:00
ja, vem, da hoče da ostanm mejhna punčka sam se mi zdi, da ji kkšnih stvari pač ne morm zaupat, in zato meje strah, k ponavad je tko, da ena "laž" pelje k drugi in nočm, da opaz, da ji kej prikrivam, k me ma zlo radain je nočm prizadet. sm ji že povedala, d me kej mot, sam zgleda, da me sploh noče poslušat
drgač pa hvala, k si si to prebrala, stara sm pa 13. • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
29.11.2011 17:03
Am. ja druge rešitve js ne vidim, ne? Lahko ji poskusiš use razložit... Lahk pa jo še doooouug prenašaš, ne? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.