Katera?

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Katera? 26.6.2011 19:12
Zgodilo se je v šoli v naravi...K meni je pristopila sošolka...Bilo je prvega dne...Pogovarjala sva se,pa tako,nič resnega...Potem pa je sledilo,da je skos hotela biti z mano,oblegala me je,mi šla na živce,sem ji vse povedal,potem pa...Na enkrat se ponoč zbudim...Pa začmnem razmišlat o njej!In potem dejansko ugotovim,da sem vanjo,ampak...Sumil sme že prej,amapk ker velja za "posebno",si tewga nisem hgotel priznati...Naslednji teden sem v šoli vprašal...Rekla Da Wink Par mesecev je bilo vse vredu,prišla je k meni domov,gledela sva filme,go so starši šli stran sva...Pač običajne stvari,ki jih počne vsak zaljubljen najstnik,vendar nisva šla do konca,ker se nama ni mudilo...Potgem pa se je vse spremenilo...Začela je pšritiskat name,se vedla ukazovalno,kako sme se spremenil na slabše,odkar sme z njo...Okolica (prijatelji) so mi svetoval,naj končava...V sebi sem čutil,da to ni to,kar je bilo,in to,kar bi rad...Potem pa sem s X in prijateljem šprical krožek...In smo začeli na malo opravljat,saj veste,kako gre...Nismo pa hoteli nič slabega...No,in X je nehote nanesla temo na mojo punco.In sem spet poslupšal,kako je ukazovalna do mene ipd. Naslednji dan sem sklenil,da jo bom pustil...Po pouku sme ji vse povedal...In ko je ona vse zvedela,je vsa naprtila proti meni,Sedaj se sam...Ne vem,kaj naj naredim,moji bivši prijatelji so sedaj moji sovražniki,učiteljicam se lažejo,nihče mi ne verjeame...Vse skupaj je šlo odločno predaleč,vendar se nočejo pogovoriti z mano,domov pa sem prinesel lažen opomin za dejanje,katrerega nisem naredil jaz,ampak oni...Seveda pa mroe biti moja mama učiteljica matematike na sosednji šoli,in mi jnič ne verjame,tako da jih poslušam še doma!Počutim se kot izobčenec...Razredničarka pa rpavi,da se mi vse samo zdi!-.- Kako naj to vse to spremenim?Nihče se noče pogovoriti,ignorirajo me...Skratka,groza,in loteva se me obup...Imam samo še enga (no,vsaj ta je dober priajtlej),ki drži z mano Very Happy
Pa oprostite za dolgo pismo in hgvala za pomoč!
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Katera? 26.6.2011 19:13
Nalov pa nima veze,se opravičujem Wink
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Katera? 27.6.2011 0:17
ful lepo je da ti ta prijatelj še vedno stoji ob strani ne glede na to da so usi proti tebi.
najprej probi zvedit zakaj so usi proti tebi. kr pomojem ni razlog to da si jo pustil kr so ti še sami govorili da jo pusti...tko da nwem mogoče je problem u teb.. sam je pa res da je ful velik takih k verjamejo govoricam in se sploh ne prepričajo kaj je res pa kaj ni ampak to kar so slišali že kar drži:/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.