poglej in komenterej.? Prosm• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
poglej in komenterej.? Prosm
27.4.2011 0:02
Vsaka solza ki zajokam svojo zgodbo govori, še najbol pa me prizadane tista v kateri si ti.
Moja največja želja je da pozabim te. Ko si stopu v moje življenje sem bila prepričana da zame prawi si ravno ti. Med najno zvezo pa ni bilo jasno čisto vse zato so se na mojih zapestjih začele pojavljati rane. Vsakič ko si mi vprašal zaradi koga sem odvrnila : safr.! Nikoli ti nism priznala da kaplja za kapljo krvi iz žile priteče zate.! Nikoli ti nisem powedala da sem jokala wsak wečer w upanju da bo najna zveza dolga. Nikoli do zdaj nisem to povedala nobenemu. razen Bogu.! Ko swa bla objeta sem bila v nebesih. Vonjala sem vonj. Zapomnila sem si ga do zdaj.! Objela sem te močno. stala swa v objemu in se gledala. Zgodil se je poljub. Do zdaj je ostal zmano v spominu.! Želim si da bi te lahkopozabila. Da bi zaživela novo življenje iz Tipom ki mi bo čustva vračav.Najbol si vseno želim da si to ti. Wem jas sem ti srček zlomila ko swa hodila sam wedi tkt swa bla otroka.! nism se zavedala tok k si zdej. Zdej ve, kaj pomeni LJUBITI.! wečina folka tok stari k js nevejo. Ampak počas se daleč pride. Kako naj te pozabim če v šoli pogledam skozi okno in že widm kraj kjer swa bila skupaj. Kraj kjer swa bila objeta , kraj ker swa se poljubljala , kraj ki bo za vedno ostal tu v srcu.! Kako naj pozabim te če se družim iz frendi ki so bili takrat znama.? Kako.? NINAKOR.! frendim se nikoli nebom odrekla.! NIKOLI.! Toda lej moje srce bije samo zate.! Zate.! Nikoli vrjemi nikoli upam da nebo za koga drugega.! UPAM.! TODA WRJEMI TUDI TO DA POZABILA TE BOM LAHKO.! Ob pogledu na njega te za trenutek pozabim..Toda samo ob pogledu na njega na nobenega drugega.! Toda zavedam se da čepraw sem iz njem prijateljica on NIKOLI nebo MOJ.! Zate se ubije, Zate dam ŽIVLJENJE. toda tebe to negane.! Neganejo te moje sovze ne moje rane na zapestju. Negane te moj žalosten žobran ne nič.! toda wedi čez nekaj časa jas bom pripadala drugemu in zažiwela bom novo življenje.! • kates
• Od: 28.8.2010
Re: poglej in komenterej.? Prosm
27.4.2011 12:24
kaj če bi raje njemu to povedala? • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
Re: poglej in komenterej.? Prosm
27.4.2011 15:29
kates pravi:kaj če bi raje njemu to povedala?
mislš da nea we..? na swtu je tok izdajaucou in hinaucou da on we že mrsikej. ;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.