bf??.... (klikn :))

a mate bf??
ja
65%
 65%  [ 19 ]
ne :(
34%
 34%  [ 10 ]
Skupaj glasov : 29

yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:01
no tko je............................
mam (ubistvu sm mela) najboljšo prijateljico. od mejhnega swa ble k rit pa srajca, tut starši se poznajo že od nekdaj, uglawnem hodil smo skupej na morje ipd. use swa si zaupale, povedale
zj po dolgem času pa se zmeram bolj spreminja, neprestano swa u konfliktu, opravlja me čist skos k me ni zrawn, use kr jo prosš ji je odweč, uglawn ja
problem je u tem k sm res razočarana nad tem da so mi že res use druge frendice govorile da me samo izkorišča jst pa sm to hotla preslišat....evo zj pa mam Sad
1 dan skos hodi za mano drug dan me skoraj da ne opazi.........in včeraj mi je prekipelo (saj je izdala meni zelo pomembno skrivnost zdj se pa wede ko da ni nč)
in zj uprašane kako nj ji dopovem da bom težko z njo še kdaj prjatlca nikakor pa ne več zaupnica.....................res sm razočarana nad njo Sad((((((((((((((((((((((((((((((
riri004 • Od: 16.2.2011 • Prispevkov: 39 • Kraj: Jesrenice
Re: bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:26
oi, ei js sm mela isto (čis isto) težavo.. nnism grugh poslušala k so mi govoril kaj o meni govori ko me ni zraven.. enostavno se nism več z njo družla ji use u faco povedala kar mi ni blo ušeč.. zj mam novo bf no ubistvu 2 ful se družmo pa res je bolje.. tko da bi ti to priporočala..
Re: bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:36
Ja mam 2 najblši prjatlci in ene 3 res dobre + 1 best frenda Wink

Drgač pa kok si stara? in tvoja bivša bf?
Re: bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:36
riri004 pravi:
oi, ei js sm mela isto (čis isto) težavo.. nnism grugh poslušala k so mi govoril kaj o meni govori ko me ni zraven.. enostavno se nism več z njo družla ji use u faco povedala kar mi ni blo ušeč.. zj mam novo bf no ubistvu 2 ful se družmo pa res je bolje.. tko da bi ti to priporočala..

sam problem je to da jo mam js usen še mal rada Sad(((
Re: bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:42
ja sj pr men je blo isto.. čez neki cajta se pa to pol spremeni al pa si best frienda najd.. če pa nimaš nubene take frendice pametne u razredu si jo pa kje drugje najd.. čene pa to čez čas pride.. boš vidla
Re: bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:45
Applle pravi:
Ja mam 2 najblši prjatlci in ene 3 res dobre + 1 best frenda Wink

Drgač pa kok si stara? in tvoja bivša bf?

obedwe 14,5
Re: bf??.... (klikn :)) 26.3.2011 20:47
[quote="riri004"]ja sj pr men je blo isto.. čez neki cajta se pa to pol spremeni al pa si best frienda najd.. če pa nimaš nubene take frendice pametne u razredu si jo pa kje drugje najd.. čene pa to čez čas pride.. boš vidla[/quote
Sad((((((( pf to ne gre tko hitr....................................................
pa najbol da si tipa naštimam Smile))))))))))))))))))
Re: bf??.... (klikn :)) 28.3.2011 20:48
ja sj.. naštimi si tipa.. čene pa bo čez čas že use tko k boš hotla..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.