naravne maske za obraz...:)

srčk14 • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 21
naravne maske za obraz...:) 22.8.2010 14:09
Smile am no pač---ne vem če ta tema žće ubstaja (i hope da ne)..če pa pa ress sorii tistmu k jo je naprou..

no lejte napište kkšne maske z aubrz..k nevem ste jih kje prebrale....al pa ka ti jzt vem..kej tazga da lahk sestavine iz hladilnika putegneš...no mal se razpište pač...pa tko..
aja pa ne mi pisat :MAL PO NETU POBRSKI.. no pač da mamo use zbran

jzt vem eno k mi FULLLL pumaga...(BABI MI JO JE PUVEDALA Very Happy) no pač mal kvasa unga svežga si daš na mazolee pa zravn daš limono(pa ne jo dajazt če maš suho kožo..primerna večinoma za mastno...) če maš pač suho dej vode mal..sam par kaplcc.in to namažs mal pustiš pa daš z vročo vodo dol..in to je to..aja pa če kvasa ješš tud jih ne boš mel/a tok... sam mal kvasa šikico puješ..

velik sreče
xoxo Smile
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: naravne maske za obraz...:) 22.8.2010 15:55
za podobno masko sem že slišala (to s kvasom)
le da zmešaš:
2-3 žličke suhega kvasa in 1 žličko medu pa pustiš delovati 20 min

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.