iPod touch-->Wi-fi...(ne najde mi domačga omrežja)• JusTaKiD96
• Od: 27.1.2010
iPod touch-->Wi-fi...(ne najde mi domačga omrežja)
9.7.2010 13:13
no jst sm se odločla d bom svoj ipod povezala na intrnet an...no pač uklopla un wi-fi..in sm dala on in tam nej bi samo najdlo omrežja ki so pač u dosegu alneki...in jst hočm na naše omreže pač an..na tistga k ga mamo mi na compu..in ga ne najde..pa tut pol k dam tam pod other pač k napišem ime omrežja pato je unable to find this network..mja...č ma kdo kšne iskušne s tem pa č kej veste o tem mi prosm povejte..tenkjuverimač..=)
• Mancyy
• Od: 4.7.2010
Re: iPod touch-->Wi-fi...(ne najde mi domačga omrežja)
11.7.2010 8:14
jst mam tt iPod pa men ga najde!
Sam najde PAC Sam tist Internet ko je brazžicn drugih ne.tko da ce nimate brez zicnga intrneta bo to problem drgac pa nwm ka bi lohk blo! Vlik srece • LZyMN
• Od: 29.11.2009
11.7.2010 11:21
Post above. Če nimate Wireless neta ne bo nc.
+ Kakšen router maš? eni majo take nastavitve da mors manualno omogocit routerju da dovoli povezave gor (moj recimo Linksys WRT160N ma tko). In pač pol k dovoliš to povezavo se loh stalno povezujes gor brez omejitve. which is kinda cool • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
6.8.2010 11:30
omrežje morte med neomejeno tko da majo vsi dostop do njega. če ne ga mate pa na geslo ^^_________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.