samsung corby =]]

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
samsung corby =]] 10.12.2009 17:24
no pliiiis če kdo ve kuko iz compa na mobii (samsung corby) prenest kkšne datoteke - muske, slike....itd. Smile proooooooooooooooooooooosim Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Budovc • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 2
mhm 13.1.2010 0:49
Ker sem tudi sam uporabnik tega founa ti loh povem, da je edini naci da preneses stvari tako da si kupis dodatni kabel ali pa iz razunalnika podatke preneses z bluetooth. Moj prenosnik ima ze vgrajen bluetooh, lahko se pa ga tudi posamic kupi=) sej ni drag... Upam da sem ti kej pomagu

FSM

Budovc
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: mhm 13.1.2010 19:05
Budovc pravi:
Ker sem tudi sam uporabnik tega founa ti loh povem, da je edini naci da preneses stvari tako da si kupis dodatni kabel ali pa iz razunalnika podatke preneses z bluetooth. Moj prenosnik ima ze vgrajen bluetooh, lahko se pa ga tudi posamic kupi=) sej ni drag... Upam da sem ti kej pomagu

FSM

Budovc

ammm..ja sej zdej sm najdla en ta prugram d loh prenašam dol na mobi Smile
thx useen..kabl sm mela sam mi sploh nip ukazal karkol k sm puvezala..to me je mau medl..heh...
Budovc • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 2
Re: samsung corby =]] 13.1.2010 23:37
Okej sam da si zrihtla=) Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.