Moja VALETA :D
• Ally14
• Od: 6.12.2010
Moja VALETA :D
6.12.2010 21:36
Živjo! Prosla bi vas, če lahko date slike od valete gor, da vidim kake oblekice ste meli. Ker mam v juniju valeto, pa si že poskušam ustvarit sliko, kak bi naj oblekica zgledala. Pa še kakih predlogov bi bla tud vesela. Hvala že vnaprej Ally • Sminie
• Od: 7.2.2010
Obleka
6.12.2010 22:58
Hejla. • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: Moja VALETA :D
6.12.2010 23:08
no pa če je že tok govora o tem.....bi jst tudi proso za kak nasvet...kakšen se vam zdi eleganten fant? kakšnega bi si želele da pride?something special...._________________ Peace!
• myselfime
• Od: 12.5.2009
6.12.2010 23:46
to ludje prevec komplicirate.. jas mam tudi letos valeto.. pa bom mela kar ene kavbojke pa ono majcko ko si jo bomo pac delat dali.. to je cisto brezveze kupovat neko obleko ko jo bos samo enkrat gor mel
• pk4life
• Od: 20.7.2010
7.12.2010 0:11
ejej sam to d nismo elegantni weč pa tut ni res.. mi smo bli ceu klas čiz zrihtani.. eni so pretirawal u taki meri da so si šli obleke delat.. mislm.. po naročilu so ih nrdil.. drgačpa res ni treba neki nwmkaj preweč.. jz sm si drgač u zari kupu tm so mi čiz supr zrihtal (glede n to da ne kupujem ponawad lih tko kej orng).._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Ally14
• Od: 6.12.2010
:D
7.12.2010 16:36
Hojla! Men se pa zdi, da bi na valeti vseeno mogla bit prisotna eleganca-ne pa v pretiranih količinah, tak kot si dajo nekateri oblekico šivat. Da odgovorim TIMIJU, kako bi naj fantje zgledali: za mene je dovolj, da bo moj soplesalec imel srajčko, ki bo ustrezala moji obleki. Za kravato pa ne vem-bolj ne, kot ja. Ne rabi se pa obleč v kakšen kostim... Sem pa srečna, da ima moj soplesalec stil in da vem, da se bo vredi oblekel. Ally • ursiii95
• Od: 15.5.2010
7.12.2010 17:23
lej, za obleko ti ni treba nič komplicirat.. če so ti všeč oblekce, je (moje mnenje) pač najbolš, da si pol spomladi kupiš tako spomladansko/poletno oblekco, k jo lahk mš še potem čez poletje pa ko je bolj toplo kdarkoli gor za fante je pa men prou fajn če majo kr kaubojke (ampak ne ene čizt raztrgane al pa kej), pč takšne ko zgledajo lepo, in pač eno srajčko, k se ujema s spolesalkino oblekco pa je |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.