kako naj povem staršem?• x3niniQax3
• Od: 17.5.2009
kako naj povem staršem?
6.6.2009 18:38
js mam fanta , ko ga maam full rada...pa tastari so še kr za**bani, pa me zanima kk jim naj povem zanjga...sam se bojim njune reakcije • tjaskis
• Od: 7.6.2009
Re: kako naj povem staršem?
7.6.2009 7:08
x3niniQax3 pravi:js mam fanta , ko ga maam full rada...pa tastari so še kr za**bani, pa me zanima kk jim naj povem zanjga...sam se bojim njune reakcije
haay • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 20:03
x3niniQax3 pravi:js mam fanta , ko ga maam full rada...pa tastari so še kr za**bani, pa me zanima kk jim naj povem zanjga...sam se bojim njune reakcije
domnevam da si stara okoli 14-15 let in fanta je prvi? zakaj bi sploh morala povedati za fanta da ga imaš pač ko greš vn z njim in če te prašajo kam greš pa z kom povej d greš z nekim fantom malo naokoli ni jim treb apa pri teh letih govor da imaš fanta ali pa če že moraš povej kdaj v štosu saj te novjo tako resno vzeli in nebojo tako zaskrbleni samo kuzlarij ne delat in ne odgovarjaj se. drugače pa da resno poveš za fanta in da ga predstaviš počakaj da bo kak resni in bota skupaj dl časa kot pa tiste 2-4 mesece xD • sarcc
• Od: 29.4.2010
3.5.2010 23:06
jas sn celi cajt govorila o njem, pa s kot je pa kolko je star.. mami sn ga pokazala prek slik pa ji je biu takoj simpatičn.. fotru sn tut rekla pa to, pa se je pametniga delo da jih tak pozna pa to.. Ko je blo kresovanje pa sn ga obema predstavla. prvo mami, pa tak.. pol pa še fotru. Mami sn ga z lahkoto predstaula, fotro pa mi ni blo rauno lahko ne.. sn zadni otrok od 3 pa me ma malo na špagi pa to ( sej vete.. atijeva ljubica Zdaj ko ga pa pozna pa tak sam sklepa ki sn med sobotami, tak da me nea nič sprašuje.. LUCKY ME |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.