k bi ga mela!!• youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
k bi ga mela!!
15.5.2010 22:55
ohh ja sej vem da se sliš ful čudn pač mi je pa en tip ful ušeč že 1let in vem da sm bla jz tut njemu lani. zdej pa neuem pa ne vidm ga več tok pogost k učasih tut na MSNju ga ni več. JZ BI GA PA MELA. ajde punčke u akcijo pa mi povedat kko da ga dobim <3<3 mwwaaaa _________________ bite me.! • pretty2girl
• Od: 11.4.2010
Re: k bi ga mela!!
16.5.2010 1:17
katebriga pravi:ohh ja sej vem da se sliš ful čudn
pač mi je pa en tip ful ušeč že 1let in vem da sm bla jz tut njemu lani. zdej pa neuem pa ne vidm ga več tok pogost k učasih tut na MSNju ga ni več. JZ BI GA PA MELA. ajde punčke u akcijo pa mi povedat kko da ga dobim <3<3 mwwaaaa hm...to je pa res mal težko ja...na vsak način ga probej kje dobit, srečat...verjetno ima facebook, netlog, ii2 ali pa karkoli podobnega..in ga tam dodaj (če ga nisi še) in mu tam piši..če se lahko kje dobita, da mu moraš povedati nekaj nujnega...ali pa postanita prijatelja in mu zaupaj kakšne svoje zgodbe, ki jih lahko zaupaš le `njemu`...pač nekej si zmisli, zakaj ga želiš videti...pa ko se bota srečala, se uredi do potankosti, ampak ne pretiravaj z make upom, daj si nase naravni make up...ter se obogati s samozavestjo...pa le pogumno...upam da boš naredila to..in če boš moraš sporočiti kako je šlo... • Mojchq
• Od: 27.7.2009
16.5.2010 15:08
Lahku preko kšnga njegovga prjatla pridš do njega al pa kej tazga..če maš dost poguma ga lahk pa kr ti uprašaš če si mu ušeč ku ga vidš.;D
• youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
16.5.2010 19:35
huala bejbe. <3<3
sej bi sam kr nemoorm . se bom potrudla vm sporočim kko je. <3<3 _________________ bite me.! • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
17.5.2010 22:44
čakaj, nemoreš kar rečt jas pa bi njega mela saj ni lutka no ne, saj vem kaj misliš povedat am nevem.. pogovarjat se začnita? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.