dsa• Sladoled99
• Od: 22.4.2011
dsa
5.6.2011 16:35
lall
Nazadnje urejal/a Sladoled99 8.3.2013 22:05; skupaj popravljeno 1 krat • jasmina13
• Od: 17.2.2011
Re: dsa
5.6.2011 16:54
Wau. mene pa zanima (čelahkseveda) kok ti je blo prvič? mislm pri kolkih letih.. pa če to kej boli pa te izkušnje ;D
• Sladoled99
5.6.2011 16:55
jasmina13 pravi:Wau. mene pa zanima (čelahkseveda) kok ti je blo prvič? mislm pri kolkih letih.. pa če to kej boli pa te izkušnje ;D
1------ Nazadnje urejal/a Sladoled99 7.6.2011 16:29; skupaj popravljeno 1 krat • jasmina13
• Od: 17.2.2011
5.6.2011 17:02
Sladoled99 pravi:
jasmina13 pravi:
Wau. mene pa zanima (čelahkseveda) kok ti je blo prvič? mislm pri kolkih letih.. pa če to kej boli pa te izkušnje ;D
15... am.. bolel ni čist nč.. sam sm bla pa pijana... blo je pa tko no... še kr uredu aHa xP Hvala.. ;D • sarika95
• Od: 2.7.2010
5.6.2011 22:00
ja normalno je da te **** boli haha :p
drugače pa če je pazo pa lepo spucau vse ko je dal kondom dol pa da ni nič na njegovem ostalo pol je vreu :p • nancy
• Od: 27.4.2010
Re: Sex
6.6.2011 6:58
Sladoled99 pravi:Učerej sem seksala z enim tipom (prvič) .. najprej sva navadno s kondomm pol je pa reku da mu že je že pršlo je pa brez ... a je kakšna možnost da zanosim?
Pa tud mene zaj tko p****a zlo boli.. a je to navadn? to ni blo preveč pametno.. itak da lahk zanosš ne glede na to a je pazu al ne.. useh spermijev ne more dol popucat XD • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
6.6.2011 12:02
če se ni stuširal je itak da možnost omg kak ste lahko eni tak naivni haha _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.6.2011 16:59
torej prawš da si stara 15 oz weč?.. in ne weš da se tko lahko zanos?.. no in zato more bit folk zreu za sex.. kukrkol .. če tip ni šou umes sct da se je res use spraznl in si ga res temelito umiu pa za usak slučaj umes še počaku dokler se sperma ne posuši ker so tkrt spermiji 100% mrtvi in če ti že maš menstro (če pr 15 slučajn ne weš..) pol je šansa da si zanosila.. čas je tut kaplca zdost.. PREWIDNOST FOLK .. PREWIDNOST_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nancy
• Od: 27.4.2010
6.6.2011 20:15
pk4life pravi:torej prawš da si stara 15 oz weč?.. in ne weš da se tko lahko zanos?.. no in zato more bit folk zreu za sex.. kukrkol .. če tip ni šou umes sct da se je res use spraznl in si ga res temelito umiu pa za usak slučaj umes še počaku dokler se sperma ne posuši ker so tkrt spermiji 100% mrtvi in če ti že maš menstro (če pr 15 slučajn ne weš..) pol je šansa da si zanosila.. čas je tut kaplca zdost.. PREWIDNOST FOLK .. PREWIDNOST
se strinjam ja.. če je sneu kondom je meu spermo še vedn na ****.. že sam to je nevran da pride v bližino pi*de.. če te je pa še porivou z njim.. hja.. pol se raj testeri.. upam da weš da maš 72 ur cajta da uletiš po tabletke proti nosečnosti ki so dost močne.. (: testi nosečnosti so pa zlo varljivi... • Sladoled99
7.6.2011 16:29
jasmina13 pravi:
Sladoled99 pravi:
jasmina13 pravi:
1----- aHa xP Hvala.. ;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.