lahko bi me kdaj kliknil• Just Mee
• Od: 5.10.2009
lahko bi me kdaj kliknil
6.12.2009 0:45
podobna zgodba...
jaz sem 1. letnik on pa 4. z prijateljicami smo sedeli v jedilnici in se pogovarjali in prišel on pa smo se z njim tudi začeli pogovarjat in jaz njemu rečem lahko bi me kdaj kliknil on pa ja vsaj te nameravam pa smo se dalje pogovarjali in na msn.ju in sva se o vsem poovarjala in pol mi reče da bi se rad šel sprehajat z mano in da če mu dam št. in sem mu dala in sva si dneve in dneve pisala po msn.ju in sms.je in pol mu rečem da si grem kondrat lase in ol mi reče da si naj naredim kot sem mela enx v torek in tudi tak sem si mislila naredit in pol mi piše sms da kaj delam pa take in mu rečem da si lase kondram in pol piše sms nazaj da komaj čaka da me vidi in pol naslednji dan ko me je videl me je po laseh poožal pa mi rekel no vidiš tak sem mislil da si naredi ful ti paše in ko me vedno vidi bi se rad full z mano pogovarjal in se vedno nasmeje ko me vidi..po resnici pa jaz njega nočem samo kot frenda ampak če on hoče kaj več to nebo dobro ker jaz nemorem bit z fantom v kerega nisem...če me bo vprašal pa mu bom rekla ne bom ga zelo prizadela ker je zelo občutljiv...ampak kar nočem nočem.. • Just Mee
jaz želim bit le njegova prijateljca on pa ?
6.12.2009 0:48
Just Mee pravi:podobna zgodba...
jaz sem 1. letnik on pa 4. z prijateljicami smo sedeli v jedilnici in se pogovarjali in prišel on pa smo se z njim tudi začeli pogovarjat in jaz njemu rečem lahko bi me kdaj kliknil on pa ja vsaj te nameravam pa smo se dalje pogovarjali in na msn.ju in sva se o vsem poovarjala in pol mi reče da bi se rad šel sprehajat z mano in da če mu dam št. in sem mu dala in sva si dneve in dneve pisala po msn.ju in sms.je in pol mu rečem da si grem kondrat lase in ol mi reče da si naj naredim kot sem mela enx v torek in tudi tak sem si mislila naredit in pol mi piše sms da kaj delam pa take in mu rečem da si lase kondram in pol piše sms nazaj da komaj čaka da me vidi in pol naslednji dan ko me je videl me je po laseh poožal pa mi rekel no vidiš tak sem mislil da si naredi ful ti paše in ko me vedno vidi bi se rad full z mano pogovarjal in se vedno nasmeje ko me vidi..po resnici pa jaz njega nočem samo kot frenda ampak če on hoče kaj več to nebo dobro ker jaz nemorem bit z fantom v kerega nisem...če me bo vprašal pa mu bom rekla ne bom ga zelo prizadela ker je zelo občutljiv...ampak kar nočem nočem.. • Just Mee
jaz želim bit le njegova prijateljca on pa ?
6.12.2009 0:49
jaz sem 1. letnik on pa 4.
z prijateljicami smo sedeli v jedilnici in se pogovarjali in prišel on pa smo se z njim tudi začeli pogovarjat in jaz njemu rečem lahko bi me kdaj kliknil on pa ja vsaj te nameravam pa smo se dalje pogovarjali in na msn.ju in sva se o vsem poovarjala in pol mi reče da bi se rad šel sprehajat z mano in da če mu dam št. in sem mu dala in sva si dneve in dneve pisala po msn.ju in sms.je in pol mu rečem da si grem kondrat lase in ol mi reče da si naj naredim kot sem mela enx v torek in tudi tak sem si mislila naredit in pol mi piše sms da kaj delam pa take in mu rečem da si lase kondram in pol piše sms nazaj da komaj čaka da me vidi in pol naslednji dan ko me je videl me je po laseh poožal pa mi rekel no vidiš tak sem mislil da si naredi ful ti paše in ko me vedno vidi bi se rad full z mano pogovarjal in se vedno nasmeje ko me vidi..po resnici pa jaz njega nočem samo kot frenda ampak če on hoče kaj več to nebo dobro ker jaz nemorem bit z fantom v kerega nisem...če me bo vprašal pa mu bom rekla ne bom ga zelo prizadela ker je zelo občutljiv...ampak kar nočem nočem.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.