A me ma še zares rd?

<< | 1 | 2
sarcii • Od: 23.2.2009 • Prispevkov: 49
Re: A me ma še zares rd? 2.4.2009 20:17
underberg pravi:
ne

Kua ne????
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: A me ma še zares rd? 2.4.2009 20:22
sarcii pravi:
underberg pravi:
ne

Kua ne????

hh=)
pestmo stat Smile

drgac pa, naj ostane zlatko pravilo, da verjames vase in v stvari, ki te veselijo! Wink
Ce bo karkoli slo narobe med vama, ne obupaj in probaj pozabit, na to, kar sta imela...
vem, da je zlooo tezko, ampak sej ves da zalost in otozenje ni zdravilo proti temu, zato misli na boljse polovice in na to, da bos kmalu spet nasla novega, ker eden v tem svetu je pravi zate, le najdit/spoznat ga se mores!
ne obupaj, verjemi vase!
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: A me ma še zares rd? 2.4.2009 21:10
sarcii pravi:
underberg pravi:
ne

Kua ne????

A me ma še zares rd?------->NE!
sam odogovoriu sm na temo, ka je zdej tk čudnga
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: A me ma še zares rd? 3.4.2009 14:10
underberg pravi:
sarcii pravi:
underberg pravi:
ne

Kua ne????

A me ma še zares rd?------->NE!
sam odogovoriu sm na temo, ka je zdej tk čudnga

zlobn Smile ampk nažalost najbrš resničn.
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: A me ma še zares rd? 5.4.2009 14:36
sarcii pravi:
love9bitch pravi:
iaa sei uem. sei jst zmeri poslm kak srck al pa rtm, sam fora j u tem kr sm npisu d bom tkoi nzai.
druace pa ste punce prevec obcutljive. moja je sunjala z prijateljem,ker sem se jaz 5 min pogovarjal z frendico:S Shocked

Ja lj sj drgač maš čist prou an. PUNCE SMO PREVEČ OBČUTLIVEE!!
sam lj FANTJE SPA NEZNATE KAZAT ČUSTVA in zto smo pol punce preveč občutlive haah.

čist prou Razz ..
doubleR • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 40
Re: A me ma še zares rd? 5.4.2009 15:06
sarcii pravi:
love9bitch pravi:
iaa sei uem. sei jst zmeri poslm kak srck al pa rtm, sam fora j u tem kr sm npisu d bom tkoi nzai.
druace pa ste punce prevec obcutljive. moja je sunjala z prijateljem,ker sem se jaz 5 min pogovarjal z frendico:S Shocked

sam lj FANTJE SPA NEZNATE KAZAT ČUSTVA in zto smo pol punce preveč občutlive haah.

mhm je pa tud ko smo FANTJE PREVEČ OBČUTLIVI in PUNCE NE ZNAJO POKAZAT ČUSTEV.. ni zmer tko k si ti mislš oz. si spoznala same take da zdej tko govoriš..
Re: A me ma še zares rd? 5.4.2009 15:16
doubleR pravi:
sarcii pravi:
love9bitch pravi:

mhm je pa tud ko smo FANTJE PREVEČ OBČUTLIVI in PUNCE NE ZNAJO POKAZAT ČUSTEV.. ni zmer tko k si ti mislš oz. si spoznala same take da zdej tko govoriš..

Ja sj pravm da je pa ponovad lih obratn sam večinoma je p tko puncr občutlice fantje pa ne pokažejo čustev.

Drugač je pa itak da tud loh obratn ja.
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: A me ma še zares rd? 12.4.2009 10:42
sarcii pravi:
love9bitch pravi:

hh itq Laughing
z vss smo uss kriv deci, z ns ste pa use krive punce Rolling Eyes Wink
Re: A me ma še zares rd? 12.4.2009 14:03
love9bitch pravi:
sarcii pravi:
love9bitch pravi:

hh itq Laughing
z vss smo uss kriv deci, z ns ste pa use krive punce Rolling Eyes Wink

Hihi Ja xD
Tk pač Iee.
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: A me ma še zares rd? 12.4.2009 14:12
xD
Re: A me ma še zares rd? 12.4.2009 14:13
love9bitch pravi:
xD

Hihi. NO sj uSeen.
Ta tema je že mim.
Un me Bo Pustuu.
Ka mu je ena ušeeč.
Tk daa...Ni treba več Pomagat k je ussgaa KONC Confused
Hihi
Huala k ste do zdj pomagaaaal.
TNX

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.