Zgodbe o duhovih!

<< | 1 | 2
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Zgodbe o duhovih! 11.4.2014 23:49
preden so se vrata sama odklenila, si vzel ključ ven, ko si jih prvič zaklenil?
si siguren da si dobr zaprl okno in da jih ni veter odprl? ali pa da jih je kdo drug (če ne živiš sam)
če je luster dvomim da je nov, pa vseen - stvari pač padajo, če so vijaki slabi/dotrajani, če je pa na sam knauf montiran pa sam vprašanje časa kdaj bo dol padel.
tud ropot je lahko 101 stvar. lahko da sosed kej dela
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Zgodbe o duhovih! 12.4.2014 11:44
hahahhaha, slovenc, kok si jim mogu zamorit domišljijo Very Happy

Mogoč je sosed res neki ropotal gor...in je ta sosed DUH Very Happy mogoč zdej kak duhec tm zgori poplesuje okol nevidnega kresa in se ma čist fino Wink js bi se mu pridružla Very Happy
Nicky98 • Od: 7.3.2014 • Prispevkov: 3
Re: Zgodbe o duhovih! 17.4.2014 22:36
Naša hiša je zlo velika in pač v spodnjem delu života babica n dedek zgoraj pa js z staršema in bratom
Bla sm stara 12 let in sm bla sama doma z babico
Blo je ca 2 tedna pred božičem, moja statša sta vedno kupla darila malo prej in jih potem skrila nekam (zaradi bratca)
Babica je iskala smrečico in je ni našla v kleti pa me je prosla naj grem.pogledat na podstrešje ona pa je kuhala
In pač sem šla jas pogledat
Na podstrešju sicer ni bilo smrečice je bil pa prostor poln z darili
Js sm šla gledat vse to in sem pač tudi prijela stvari (ksneje so mi namreč veliko govorili da je biu privid)
Mi je blo pa čudni, da je bilo toliko daril (za vsaj 20 otrok) in sem šla hitro do babice da bi ji pokazla
Ko sva prišli nazaj ni bilo nobebega darila več tam, je pa tri od tistih daril dobil moj bratec za božič
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Zgodbe o duhovih! 28.4.2014 2:35
priporočam film, za vse ki vas taka tema zanima: the fourth kind. po resničnih dogodkih, noter so tudi resnični posnetki Wink
ZGODBICE 9.5.2016 16:17
No jaz sem že velikokrat doživela takšne strašne zgodbice
Enkrat sva se z mojo sestrico, ko sem bila kakih deset mami ukradle ličila in se lišpale, ko se je luč kar naenkrat ugasnila in prižgala. Vse ostale luči pa so normalno delale. Tako, da ni bil izpad elektrike.
Pol sem enkrat se odpravljala spat pa nisem mogla zaspat in sem gledala v strop. Pol pa sem slišala kako en hodi z natikači po sosednji sobi in sem mislila, da je ati prišel pogledat, če že spiva. Zato sem vstala iz postelje in šla pogledat. Pa ni bilo nobenega in vse je bilo ugasnjeno.
Enkrat je moja sestra šla s prijateljico med počitnicami na morje in jaz sem bila sama v najinem nadstropju. Ona pa igra klavir in ima v svoji sobi pianino. In jaz sem se glih umila in spravila v pižamo, ko sem pa šla mimo njene sobe pa sem zaslišala kako nekdo udari po tonu g. Pa sem si mislila, da se mi meša in potem je bil spet tisti ton g. Jaz pa sem stala pred njeno sobo in videla kako nevidne roke pritiskajo tisti ton. Tako je še parkrat zaigral tisti ton in je potem nehalo.
Tako da naj mi še samo en reče, da duhovi ne obstajajo Very Happy Very Happy
V3N0M • Od: 9.5.2016 • Prispevkov: 1
Resno 9.5.2016 22:00
Ce ima kdo se vedno probleme, oz videnja duhov, izkusnje karkoli. Mi prosim pisite v ZS. Kar rabim od vas je.

Obdobje videnj, opis zgodbe, druge izkusnje, kaj hi lahko bil razlog.

Pri tistih ki imate bolj pogosto pa dodajte tudi.
Smrt v druzini, se je to dogajalo tudi starsem, starost hise, stanovanja itd

Skratka vse kar lahko poveste Smile

Stvar je bolj resna kot se zdi, vendar naj vas ne prestrasi.
anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
Re: Zgodbe o duhovih! 14.8.2017 18:45
prijateljica ter njena mama sta mi večkrat razlagali o svojih "izkušnjah" duhovi. njeni mami je umrl mož. in enkrat, že več let po smrti, so na morju, kjer so imeli nato stanovanje čez poletje, iz dolgčasa začeli klicat duhove. in so dejansko skušali priklicat njenega moža, ter mu rekli naj pokaže če je res tu. ker se ni nič zgodilo so šli spat. zjutraj ko so se vstali pa jih je pričakalo presenečenje. še večer prej čisto ogledalo je bilo popolnoma zamazano. na wcju kjer školjka nima nikoli spuščenega pokrova je bil pokrov spuščen, na školki pa razprta revija.
vedno je možnost da je to naredil nekdo v stanovanju, saj jih je bilo tam kar precej, ampak so bili baje videt vsi čisto prestrašeni, in po več letih od tega dogodka še noben ni bil pripravljen priznat da bi to naredil on.

pa še nekaj čudnega se jim je zgodilo. ne vem točno ob kakšni priložnosti sicer... ampak je tako da v stanovanju kjer živijo vsak večer zaklenejo vrata in pustijo ključe v vratih. ponavadi zakleneta vrata ena ali druga. tisti večer sta obe preverjali ali so vrata zaklenjena in sta tudi bili prepričani da so. to zaklepanje je bilo del njune rutine in še nikoli prej se ni zgodilo da bi pozabili zakleniti. ko sta se zjutraj zbudili pa s o bila vrata ne le odklenjena temveč tudi odprta. pa ne samo malo priprta, ampak popolnoma, kot da bi nekdo vstopil noter.

enkrat sva s to prijatejico prišli iz sprehoda s psom. povodec je odložila v košarico na poličko, kamor ga vedno odlaga, ker je šla nekaj iskat, čez minuto sva se vrnili ven hoteli vzeti povodec in ugotovili da ga nikjer ni. kot bi izpuhtel. in če bi kdorkoli hodil mimo bi ga gotovo slišali. ta povodec se ni pojavil nikoli več.

je pa res da se pri njih čisto preveč igrajo s tem. pogosto se pogovarjajo o duhovih in nekajkrat so jih že skušali priklicati. mogoče so si res kakega priklicali. čeprav oni dve vedno trdita da je to samo mož od mami in da ju prihaja opazovat in varovat.

to so vse zgodbe ki sta mi jih povedali oni dve, vi pa presodite koliko so vrjetne

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.