Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow tvoja stvar arrow Zaljubljena v prijatelja?

tvoja stvar

Zaljubljena v prijatelja?

Skrivaj ti je bil všeč že od nekdaj? Rada bi ugotovila, če tudi On čuti isto?

ImageNaj mu sploh poveš? Lahko s tem ogroziš vajino prijateljstvo? Izbira je tvoja! A preden karkoli storiš, dobro premisli in si pridi na čisto s svojimi čustvi. Si prepričana, da ni le bežna zaljubljenost? Površnost lahko pokvari ali celo uniči vajin odnos za vselej.

Če je zaseden...

Če je srečno zaljubljen v neko drugo dekle, potem je verjetno neprimerno, nefer in tudi zate nesmiselno, da posegaš v njun odnos. Naj te še tako mika, da bi ju spravila narazen, boš to težko izpeljala, ne da bi sebi zmanjšala ugled v njegovih očeh.

Si pripravljena potrpeti, da obstoječa zveza razpade in boš potem ti tista, ki ga bo tolažila in pobirala skupaj? Si res želiš igrati vlogo sestre usmiljenke?

Kaj pa če nikoli ne bo zapustil dekleta, ki ti je na poti? Bodi dostojanstvena, sprejmi življenje tako kot je in pusti, da te ljubezen najde drugje.

Če je prost...

Imaš srečo, ker v njegovem življenju še ni dekleta s katerim bi bil raje, kot s tabo. Vseeno se hočeš prepričati, če tudi on čuti tako, kot ti?

Lahko poskusiš z nedolžnim spogledovanjem, ob tem pa bodi pozorna, če mu je igra všeč. 100% itak ne boš nikoli, razen, če si naletela na ekstremno pogumnega tipa, ki bo navalil nazaj in te podrl s strastnim poljubom. Takih pa ni veliko. Tisti ki so, pa se po navadi hitro pokvarijo.

Bodi pogumna, to pa že.

Najdi primeren, miren trenutek, ko bosta sama in ga vprašaj, če bi šel s tabo ven. Ja, na zmenek. Ja, na tak... več-kot-prijatelja zmenek. A brez velikih pričakovanj in pritiskov. Bodi pripravljena na zavrnitev, hkrati pa upaj na najboljše.

Svojega poguma raje ne izzivaj preveč. Še posebej ne z alkoholom in z obešanjem tipu okrog vratu ter moledovanjem, kako lep par bi bila in kako si ti že tri leta zatrapana vanj... S takim obnašanjem boš zelo verjetno dosegla ravno nasprotno – tip bo pobegnil.

Če reče „ne“

Če bo rekel „ne“, še vedno lahko ostaneta prijatelja. Brez zamer in hudih besed, ne glede na to, kako zelo si razočarana. On pač ne vidi stvari drugače, ko jih vidiš ti.

Potrudi se ohraniti stike z njim, vendar pa v svoji glavi ne napihuj te zgodbe o neuslišani ljubezni in si ne dopoveduj, da je On edini zate na tem svetu. Reci si, da je to pač bila ena izmed življenjskih izkušenj, katerim se ne moreš izogniti, ker se zgodijo vsakemu. 

Sploh pa zadeva ni tako pomembna, da bi te smela predolgo obremenjevati. Živeti moraš naprej, spoznavala boš nove ljudi, se imela lepo in našla fanta, ko bo čas za to.

In če reče „ja“?

Ti srečnica! Zdaj se lahko mirno onesvestiš in pustiš, da te tip prestreže v svoj objem.

vic dneva :)

NJEN dnevnik:
V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal. Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljivo. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj mi ni rekel, da me ima rad. Čisto nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla domov, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati, da je med nama konec. Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem ga soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo! Moje življenje je popolna katastrofa!

NJEGOV dnevnik:
Maribor je danes izgubil. Sranje. Ampak seks je bil pa dober.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje