Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow telopedija

telopedija

samozadovoljevanje

O samozadovoljevanju ali masturbaciji govorimo, ko se sami igramo s svojimi spolnimi organi zaradi spolnega užitka. Dokler se s spolnimi organi igraš kar tako (kot na primer dojenčki), to ni masturbacija. Običajno v nekem trenutku svojih najstniških let začutiš potrebo po masturbaciji. Ko ni v bližini nikogar, s katerim bi se lahko pozabaval, ponavadi pomisliš na tisto osebo, ki te res spoštuje in te ima rada: torej na sebe. Naj ti kvasijo še take neumnosti, da je masturbacija škodljiva in da se ti bodo skisali možgani ali posušile roke, to preprosto ni res. Masturbirajo tako moški kot ženske. Masturbacija je en tak uvod v spolno življenje in dokler ne pretiravaš (tako kot pri vseh drugih stvareh), je masturbacija celo koristna. Tako se učiš o svojem telesu in boš lahko nekega dne svojemu partnerju lažje povedal/a in pokazal/a kaj ti je všeč.


na začetek kategorije telopedija

vic dneva :)

Štajerka, Gorenjka in Dolenjka so si izmenjale modrosti zakonskega življenja.

"Jaz sem svojemu možu prvi dan rekla, da si bo srajce likal sam. Prvi dan nič, drugi dan so bile tudi še zmečkane, tretji dan jih je pa sam zlikal," je rekla Štajerka.

"Jaz pa sem svojemu rekla, naj si sam pere perilo. Prvi dan nič, drugi dan tudi nič, tretji dan pa si je sam opral perilo," je rekla Gorenjka.

"Jaz pa sem svojemu rekla, naj si sam kuha. Prvi dan nisem nič videla, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem že lahko odprla desno oko!" je povedala Dolenjka.

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje