Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow telopedija

telopedija

samozadovoljevanje

O samozadovoljevanju ali masturbaciji govorimo, ko se sami igramo s svojimi spolnimi organi zaradi spolnega užitka. Dokler se s spolnimi organi igraš kar tako (kot na primer dojenčki), to ni masturbacija. Običajno v nekem trenutku svojih najstniških let začutiš potrebo po masturbaciji. Ko ni v bližini nikogar, s katerim bi se lahko pozabaval, ponavadi pomisliš na tisto osebo, ki te res spoštuje in te ima rada: torej na sebe. Naj ti kvasijo še take neumnosti, da je masturbacija škodljiva in da se ti bodo skisali možgani ali posušile roke, to preprosto ni res. Masturbirajo tako moški kot ženske. Masturbacija je en tak uvod v spolno življenje in dokler ne pretiravaš (tako kot pri vseh drugih stvareh), je masturbacija celo koristna. Tako se učiš o svojem telesu in boš lahko nekega dne svojemu partnerju lažje povedal/a in pokazal/a kaj ti je všeč.


na začetek kategorije telopedija
Neka mula po kratkotrajnem zdravljenju pride k psihiatru na kontrolo in on jo vpraša: "Drago dekle izvoli, uleži se na tale kavč in mi razloži kako kaj tvoj manjvrednostni kompleks?"

Ona mu gladko zabrusi:"Sijajno! Izginil je. Za to pa si zaslužen samo ti, debeli, butasti, kratkovidni prašiček!"