Bo tudi mene pustil?

Spoznala si novega fanta, ki se veselo spogleduje s teboj in te je celo prosil za telefonsko...

ImageTipček ti je všeč, zato te njegove igrice zapeljevanja sploh niso motile, dokler nisi izvedela, da ima punco...

Ko te je povabil na zmenek si bila najprej vesela, ampak črv dvoma je že začel najedati tvoje zaupanje. Fanta si vprašala kako se stvari odvijajo z njegovo punco. Rekel je, da je že bivša, ker se je on zaljubil vate. Njegov odgovor ti je po eni strani všeč, saj si res zatrapana vanj. A pozneje si začela razmišljati, kaj če bo tudi tebe zamenjal tako hitro, kot je zamenjal svojo bivšo. Kako naj veš?

Da boš lahko presodila ali je fant vreden tvoje ljubezni, ga moraš čim bolje spoznati. Pogovarjajta se. Bolj ko si bosta čustveno blizu, manj je možnosti, da se bo v tem smislu oziral za drugimi puncami. Ugotovi, kaj ga zanima, če imata sploh kaj skupnega, kakšen odnos ima do svojih prijateljev, do družine in seveda tudi do tebe. Samo tako boš začutila, če je kemija med vama prava in imaš ob sebi ne le fanta, ampak tudi prijatelja in zaupnika.

Sveža zaljubljenost je vedno opojna in ti zamegli pogled, da vidiš samo pomlad, ljubezen, ptičke in druge lepote. Če ti je njegova osebnost resnično pisana na kožo, boš lahko ugotovila šele po določenem času, ko ga boš doživela v najrazličnejših življenjskih situacijah.

Včasih tudi ljubezen, ki se tako prične ob koncu propadle zveze, lahko traja in ima obetavno prihodnost. Pomembno je le, da fant z bivšo res zaključiin ne poskuša sedeti na dveh stolih hkrati. To seveda ne pomeni, da z bivšo ne more ostati v dobrih, morda celo prijateljskih odnosih - ampak saj boš po nekem času najbrž že vedela, ali njegovo srce bije zate ali pa še ni čisto odločeno.