Kako naj jo osvojim?

Punce te ne opazijo? Še huje, izogibajo se te? Fant, očitno o osvajanju nimaš pojma!

osvajanje

Sprejmi nekaj hrabrih namigov izpod tipkovnice poznavalke:

  • bodi sproščen,
  • dobre volje,
  • glej v oči,
  • telefon pa pusti v žepu!

Punce načeloma ne grizemo (razen, če sam prosiš).

Če te kaj vprašam, mi prijazno odgovori. Pozabi na procesorje, RAM-e, fergazerje in podobne tipično moške teme! O tem se ne bom pogovarjala.

In če kaj res mrzim, so to živčni tipi, ki ne vedo kaj bi sami s sabo. Če misliš bit tečen, potem je pecanje zate prezahtevna naloga! Pojdi domov umivat avto in viset na Facebook!

Poskušaj me spoznati!

Jaz sem tista, ki naj bi te zanimala. Če ne veš, kateri je moj najljubši komad / film/ sladoled, vprašaj. Tudi jaz znam biti prijazna.

Pokaži, da sem ti všeč!

S komplimenti mi boš omehčal kolena. Povej mi, da dobro izgledam, da sem zabavna, da imam smisel za oblačenje, da sem simpatična, da se ti je o meni sanjalo nekaj lepega... Vendar pa ne pretiravaj in ne govori stvari, ki jih ne misliš resno! Punce znamo brati tudi med vrsticami in imamo senzorje za laž. Lažnivci so na vrhu črne liste tipov za odstrel.

Ne ponižuj se pred puncami!

Copate imam doma dvojne, pa nobenih ne spoštujem preveč. 

Ne bodi prepotenten!

Še posebej ne, kadar gre za dekleta. Živcirajo me tipi, ki hočejo biti kralji moje top liste. S tem, da si glasen oz. imaš glasen auspuh, si ne boš zaslužil mojih simpatij!

Lahko pa si samozavesten!

Duvanje me res odbija, pogum, da me kulturno vprašaš, ali bi šla s tabo ven, pa me privlači! Pridi do mene in pogumno vprašaj: “Te lahko spremljam domov?” Odločni tipi mi NE grejo na živce.

Pazi le, da ne boš preveč samozavesten in pusti, da se sama odločim. Prenesem en ali največ dva poskusa prepričevanja. Če dvakrat rečem "ne" pomeni, da si ne želim tvojih uslug. Žal. Ljubezen pač ni enosmerna cesta in jaz ne maram vsiljivcev.

Na zmenku...

Če se prebiješ do zmenka, potem ga ne pokvari tako, da ves čas blebetaš o stvareh, ki TEBE zanimajo. Spomni vprašati še, kaj pa mene zanima.

Potrudi se in mi pripravi presenečenje. Zanj ne rabiš porabit niti eura, le vso svojo domišljijo. Punce namreč OBOŽUJEMO pozorne tipe.

Hrabra miška