Kakšna gostiteljica si?V življenju punce se dogajajo stvari, ki jih mora deliti s prijateljicami. Pa naj so to divje zabave ali mirni večeri, ko tičite pri tebi doma, opravljate, se hihitate ali tolažite v svoji družbi kakšno revico z zlomljenim srcem. Kako v takih primerih sprejemaš odgovornost gostiteljice? Ti je v breme, ali pa iz tega ne delaš pretiranega cirkusa? Morda komaj čakaš priložnost, ko lahko puncam pričaraš nepozaben večer in jih kraljevsko razvajaš? Reši tale test in preveri svoje gostiteljske sposobnosti!
1. Prijateljico je pravkar zapustil fant. Da bi jo razvedrila, prirediš družabni večer in povabiš še nekaj punc. Kaj bodo nujne sestavine tega večera?
  Velike zaloge tolažilnih besed, papirnatih robčkov in okusnih prigrizkov.
  Dobro ozvočenje in glasbeni izbor situaciji primernih komadov kot so: All By My Self (Celine Dion), Odšla Bom Še To Noč (Anja Rupel), I Will Survive (Gloria Gaynor) in Hit The Road Jack (Ray Charles).
  Igle, kodrček las luzerja, ki si je drznil dati dvojko tvoji prijateljici ter veliko voska iz katerega boste scoprale Voodoo lutko. He, he, he,...maščevanje je sladko!
2. Frendice, s katerimi ste bile skupaj na zabavi, so zamudile zadnji avtobus domov. Povabiš jih, da prespijo pri tebi doma. Ko prispete ...
  jih odpelješ v svojo sobo, pripraviš vam vroč kakav s cimetom, nato pa se prepustite vznemirljivemu klepetu o tem in onem.
  razdeliš jim sveže brisače in milo za enkratno uporabo, nato pa pripraviš ležišča, čiste rjuhe in mehke blazine. Mama bi bila ponosna nate!
  pustiš naj se vsaka znajde po svojih močeh, ti pa odtavaš v kopalnico... in med umivanjem zob zaspiš sedeč na straniščni školjki.
3. Petek zvečer je in spet se dobite pri tebi. Nekatere pretiravajo s pijačo in postajajo vedno bolj glasne. Kaj se ti plete po glavi?
  Tu ni kaj razmišljati. Imamo se fajn. Glavno, da ne zmanjka hrane in pijače.
  Predlagaš da se greste pantomimo. Prevročo atmosfero je najbolje umiriti z nečim, kar zaposli možgane in jih utrudi.
  „Najbolje, da hitro postrežem s torto, morda se vsaj malo umirijo.“
4. Nastopi jutro po zabavi in tvoje prijateljice se zbudijo bolj sitne kot Naomi Campbell, potem ko ji je na nosu zrasel gromozanski mozolj. Kako reagiraš?
  Besna vzameš v roke vozni red avtobusov in jim vljudno a odločno poveš, da je morda čas, da se spokajo domov. Kure nehvaležne! Nimajo se pravice tako obnašati, po vsem tem trudu, ki si jim ga namenila prejšnji večer. To je pa višek!
  Ponudiš jim svoje kremice za podočnjake, ter pripraviš osvežilen metin čaj z limono. To bi jih moralo potolažiti in spraviti v boljšo voljo.
  Posedeš jih za mizo, ponudiš sok sveže stisnjenih pomaranč, popečeš prepečenec, jajčka s slanino, kruh, marmelado, skuhaš kavo ali čaj (po želji) in poskrbiš za diskretno glasbeno kuliso.
5. Zdaj so tvoje prijateljice na vrsti, da prevzamejo vlogo gostiteljic. Ravno ste pri eni od njih, ko stvari počasi pričnejo uhajati iz kontrole: ena je iz kletke spustila papagaja, svetla preproga je dobila nov vzorec, ki se ga starši prav gotovo ne bodo razveselili in hladilnik izgleda kot bi ga napadli termiti. Kaj storiš?
  Opaziš zaskrbljeni pogled gostiteljice, zato ji naročiš naj poišče cd s kakšno bolj umirjeno glasbo. Medtem zgrabiš drugi dve, da ti pomagata uloviti podivjanega ptiča in hitro pospraviti najhujše.
  Pri tebi se kaj takega ne bi moglo zgoditi. Povsod je polno drobtin in kozarce puščajo kjer se jim zljubi! Groza!
  Zabava postaja vedno boljša. Všeč ti je, ko se dogodki razvijajo po svoje. In ubogi ptič, končno je dočakal svobodo. Z madeži od vina se boste ukvarjali zjutraj, lahko bi samo kdo skočil po nekaj hrane. Noč je še dolga!
6. Kupila si zadnji izvod Twilight sage in komaj čakaš, da si ga s puncami skupaj pogledate. Kako se pripraviš na popoln večer?
  Robert Pattinson na ekranu in srkanje vroče čokolade na udobnem kavču... Kaj boljšega si punca še lahko v življenju zaželi?
  Prosiš očeta, da ti dovoli film pogledati na največji televiziji v hiši, podprt s sistemom za hišni kino. Šarm Roberta Pattinsona morate doživeti v popolni atmosferi, vsaka s svojo ogromno skledo čipsa v naročju.
  Nekje pri roki morajo biti papirnate brisače, če se slučajno kaj polije in miniaturni sesalec, da lahko sproti posesaš drobtinice.