Spran videz kavbojk

XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Spran videz kavbojk 19.10.2008 20:38
js mam ene temne kavbojke in so mi ful dolgočasne
in me zanima če kdo ve kko bi dosegla spran videz??
=)
hvala za usak odgovor!!!
Re: Spran videz kavbojk 20.10.2008 18:45
Pa dj ene 1000krat u praln stroj, a ne.XP Joke. Drugač pa se da tko mal iz škarjam...Da drgneš sm pa tja...Pa se spraska pa to...Smile
SanyŁiŁ • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 28
Re: Spran videz kavbojk 18.1.2009 14:11
mal pozn sm to vidla ... loh uporabš tut varekino al pa arekino ... res rata ful har sam ne celih pomočit notr ... to je moja sestrca nardila pa so ful hard
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Spran videz kavbojk 18.1.2009 16:01
SanyŁiŁ pravi:
mal pozn sm to vidla ... loh uporabš tut varekino al pa arekino ... res rata ful har sam ne celih pomočit notr ... to je moja sestrca nardila pa so ful hard

aaha ok tnx x)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.