Čvek

lenamejak • Od: 22.7.2016 • Prispevkov: 6
Čvek 5.8.2016 15:18
Mene zanima kako se uporablja čvek tuki gor?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Čvek 8.8.2016 3:11
greš na povezavo "čvek", pokaže se okno s sporočili, ki so jih že drugi uporabniki napisali, spodaj pa še eno okence, kamor vtipkaš sporočilo in gumb, s katerim sporočilo pošlješ. zraven je tudi link s smajliji Smile na telefonu ne vem kako deluje, če uporabljaš telefon in je prikazano drugače, ti žal ne morem pomagat (ker sem pristaš ceglov na tipke, ki so dejansko samo telefoni in ne način življenja), mogoče ti pa lahko kdo drug.
ime se ti bo prikazalo tako, kot je tvoje uporabniško ime, ko si registrirana.

pogovori gor niso ravno intelektualni, večinoma fehtanje za seks ali druge zadeve v povezavi s seksom (kot na vseh drugih chatih).

POMEMBNO: pazi, da ne pišeš gor svojih osebnih podatkov! kar je napisano, vidijo VSI in ni mogoče zbrisati, dokler ni gor dosti sporočil da skrijejo (kar lahko traja mesece).


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.