svečana Obleka

Nenci76 • Od: 21.1.2014 • Prispevkov: 1
svečana Obleka 21.1.2014 20:23
Pozdravljeni!

Mene pa zanima kje bi lahko našla kakšno bolj svečano obleko. Moj brat ima maturo in bi šla zraven. Imam pa manjši prblem, ki ga predstavljajo mozolji po hrbtu,...Zato bi obleka rabila biti zaprta na hrbtu. Tu pa je se ena stvar, sem tudi sportnica in imam kar precej "sportno" postavo. Ali kdo ve kje bi se dalo kakšno tako obleko dobiti po relativno ugodni ceni in da mi je ne bi bilo treba delati po narocilu.

Lp in se ze vnaprej zahvaljujem za odgovore Smile
someday • Od: 2.7.2013 • Prispevkov: 3
Re: svečana Obleka 22.1.2014 0:26
Hm, obstaja neka spletna trgovina z zelo lepimi oblekami ampak je fora o tem da niti probat nemoreš športne postave so si pa res različne in najbolš da jo še pomeriš. Drugače pa Ljubljana BTC, City, Zara,...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.