Love bites me once again

Bridy • Od: 17.8.2012 • Prispevkov: 29
Love bites me once again 11.6.2013 22:51
Pred kkšnima dvema tednoma sm na avtobusu opazu eno punco k m je takoj padla oči bl kd kera druga. Ker sm vedu da živi nekje v bližini mojga sošolca sm ga uprašu če jo mogče pozzna ampak je na žalost ni, kjub ttemu pa se je mau pozanimu in dubu sm njen fb Smile

Isti dan pred tem sem doma pač povedu sam da mi je ena punca iz avtobus ušeč, kasneje ko sm pa dubu še njen fb, sm izvedu tud ime + priimek pa sm tud omenu doma mami omenu. Kr tko iz lepega je ona poznala njeno familijo in je rekla da pozna njeno mami in, da je to punco nazadne vidla nekj let nazaj. Zdela se mi je fuuul čudna kot da ma nekej proti da mi je ušeč. No dons ko je pa mami pršla dumu iz šihta je pa omenila da ma ta punca že 3 leta fanta. Najprej sm ji vrjeu, ampak se mi je začel dozdevat da se mi je zlagala. Tukej sm spet dubu občutek da ji neki ni uredu.

A mate kkšno idejo kaj nej nardim, ker mi je punca zlo ušeč, nočem pa tud da bi starši mel kej proti tem kakšne punce si zbiram oz. kakšne starše majo oni (vem sicer ne če ma že fanta)
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Love bites me once again 12.6.2013 0:01
najbolš da punco mal spoznaš Smile najd nek razlog da jo dodaš na fb..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.