Počitice so in jaz ga ne bom več videla!

nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Počitice so in jaz ga ne bom več videla! 23.6.2009 16:34
hja an ju3 je konc pouka za to solsko leto...mene je prau groza...pogresala bom frende...pa eno psebico k mi polepsa dan, pa poskrbi da moj srcni utrip zlo poskoci....kar predstaulat si ne morem da ga ju3 zadnic vidim...ne pogovarjama se edino pozdravima se...aja pa par sms-ov sma si napisala, pa po msn-ju sma se 1x menla pa se to same splosne stvari...kaj nardit da se bo tip zagled vame al pa boma tk uredu frenda da boma se med pocitnicami km sla pa se dobla kdaj pa kdaj...a nj ga ju3 ogovorim,??? sam kk nj zacnem.[s pozdravom vem, ka pa pol naprej??????]
pomagejte prosim, prosim , prosim....
kok se vi pocutte k vete da nbote vidl tistih oseb k vam velik pomenjo en lep cas?
BeiibSarii • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: Počitice so in jaz ga ne bom več videla! 23.6.2009 16:43
Probaj z njim navezat mal več stikov. (:
Ne vem..zažel mu lepe počitnice, pa mu reči, če se boste med počitnicam kej vidli al pa kej podobnga (:
Mal večkrat ga klikni na msn.u, tko se bo nrdil, da se bosta vedno več in več pogovarjala. Drži, da se iz prijateljstva lahko razvije ljubezen. Zato, najprej utrdi prijateljstvo. Smile
Veliko sreče*!
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: Počitice so in jaz ga ne bom več videla! 23.6.2009 16:59
sj bi g kliknla na msn-ju ce bi biu kj gor...sam od takrat k sma se pogovarjala ga ni blo vec...pa sm ga prasala po sms-u...je pa reku da je zlo redko na msn-ju...
aja za ono lepe pocitnce pa to...to bom pa probala...huala za nasvet.
BeiibSarii • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: Počitice so in jaz ga ne bom več videla! 23.6.2009 17:32
hihi ni za kej;)
drugač pa..punca mobitel v roke pa gremo. (:
najdi način da se zbližata...npr..če hodi na nogometne tekme, pojdi še ti, al pa kej podobnga (:
čawčaw*
tt_ • Od: 25.6.2009 • Prispevkov: 56
Re: Počitice so in jaz ga ne bom več videla! 25.6.2009 18:54
sicer smo končali že 2 tedna nazaj ali pa še več 9 razred Razz
in vbistvu niti ne pogrešam nikogar če pa že klikniem na msnju Razz
sej se zdaj začne novo življenje in noi sošolci šola učitelji ....
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Počitice so in jaz ga ne bom več videla! 27.7.2009 15:37
hmm ne štekam čisto, kaj misliš s tem, da ga ne boš več videla.. a misliš ti to med poletjem al je tip starejši in gre na drugo šolo? ker če je starejši pol ti predlagam da navali, sej zgubit nimaš kaj, če ga ne boš več vidla.. jaz sem recimo navalla na enega ki sem ga spoznala na maturancu pa je še kr pallo.. potem sva bla še 2x skupaj zunaj Wink
no pol pa je tip šel na morje s kolegi in sošolkami in res ne vem kaj dela tam in če bo še kdaj pisal.. no ja, če bo super, če ne pa jbg.. je poletje ;P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.