kako pozabiti fanta. NUJNO• slovenkaa
• Od: 11.6.2012
kako pozabiti fanta. NUJNO
28.10.2012 12:09
hodim v 1. letnik srednje šole, in živim v študentskem domu. že od začetka (3. septembra) mutim s enim tipom, od prej ga nisem poznala, in že prvo noč ko je spau pri meni u sobi sva zamutila, tko se je nadeljevalo usako noč. in jas sem mu začela zaupati, zmano je res lepo delou in biu je nežen.. sam nikoli mi ni reku d me ima rad ali kaj podobnega. od njegovih prijateljev sem zvedla da sem mu sicer ušeč pa da on noče ss nobeno hodt k se ma za ''****ča''. ko sem to izvedela mi je blo ql, pač si bo že premislu... skos si je pa ss prijatelicami pisu lupčke pa to.. ta vikend se je pa ss eno dobiu sicer je res odaljena 4 ure od njega, sam sta se tut skupi slikala in vidim da mu je res ušeč in use to. samo on mi zdej govori d sta in d bosta sam frenda.. sam js mu glih ne vrjamem k je zadne 2 dni biu res čuden in še ta punca bo prišla študirat in bo isto živela u tem dijaškem domu. js sm se na tega fanta preveč navezala, sej nevem kdo se nebi če bi usak dan skupaj spala in usak dan pou dneva bla ss nim..
----> zdej pa kko nej ga pozabim? (usak dan ga videvam, sam med vikendi ne.) PROSIM POMAGEJTE • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: kako pozabiti fanta. NUJNO
28.10.2012 16:27
zakaj mutit če si želiš neki več, zvezo?
pretrgat kontakte z njim je najbolš. in pač da ga ne vidš. ko boš pa prpravljena pa začni koga novega iskat. še prej pa pač ugotovi kaj si želiš, da ne boš pizadeta/prizadela koga. • slovenkaa
29.10.2012 0:15
on vretn noče zveze, js ga pa tut nebom uprašla... js že lhko ignoriram pa use to, sam js ga usak dan videvam.. temu se nemorem izogniti..
• slovenc79
29.10.2012 0:19
no, lahko ga vprašaš, lahko pa najdeš kkšnega ki bo za to kar si ti pač želiš..
to bo težko.. probi čim manj mislt na to. kar je blo je pač blo. bo pa lažji če pač zaklučiš stvar, da ti reče "ne" al pa ti njemu. ker to je kr pritisk ko nisi siguren glede nekoga.. • slovenkaa
29.10.2012 0:35
sej provam čim mislit na to, sam mi ne rata dobr:/ sploh nevem al bi mu kej pisala al bi ga klicala al bi mu po počitnicah k se vidiva kej rekla.. sam niti nevem kaj da mu rečem..
• slovenc79
29.10.2012 0:42
mja.. problem je da pač ni še razčiščen vse. ker nisi sigurna a bi lahko kej blo al ne.. sej veš tud če napetemu filmu konc odrežeš ne morš spat ker razmišlaš kako se konča težko je, sam najbolš da se dobita pa pogovorita o tem. lahko pa samo ignoriraš pa ga boš tudi pozabila, sam pač težje bo.. razen če se kakšen nov fajn fant pojavi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.