klub za iskalce fanta ali punce(prijazen način)1 | 2 | >>• iscemfantazaresnozvezo14
• Od: 26.6.2012
• Kraj: maribor
klub za iskalce fanta ali punce(prijazen način)
27.6.2012 21:03
hojla
sem tjaša iz okolice mariborskega letališča ta klub sem naredila za vse ki si želijo net-zveze ....prave zveze....resnega fanta ali punco.....in podobno svoje objave in opise lahko pišete tukaj kar še pa ne pomeni da jz tud ne iščem fanta več na zs.... ali facebook: Tjaša Mjaww ali hotmail: tjasakuri@hotmail.com • nimamidej
• Od: 26.4.2012
Re: klub za iskalce fanta ali punce(prijazen način)
28.6.2012 14:04
...
Nazadnje urejal/a nimamidej 2.7.2012 18:36; skupaj popravljeno 1 krat • MBFreak15
• Od: 28.2.2012
28.6.2012 21:58
sem te dodal.
• hej123
• Od: 12.12.2011
29.6.2012 22:33
hello
sm lea stara 13 rada bi pa našla enga k bi me prenašu haha hodla bi u kino pa tk ko usi pari počnejo ammm o men se mi ne da tukile neki bluzit vse o men zvete na zs mam pa še skyp,msn,gmail pa fb tut to zvete na zs-ju pač klikn me pa boma vidla kk bo • majusika
• Od: 11.1.2012
30.6.2012 16:46
oilaa sem marusa stara sm 15 in se mi bruha k berm kaj pisete! nemors da fak met resne zveze prek neta!? nemors bit s fantom/punco prek neta! kko bos ti otrok pr 13 mtki obrazlozila da mas fanta k si ga kr na enmu forumu spoznala...js sm mela s tem tezave pa sm 15, za svoja leta velik zrelejsa od marsikjere 17letnice! a vm ni nc bed da se spoznavate na netu? kaj ti bo zveza na netu? tok lusne punce kokr ste pa boste zabluzile najlepsa leta na netu!? zabavi se s fantom k ga poznas...nerabs resne zveze js jo mam k sm se usga bluzenja navelicala ampak pr 13 nerabs met fanta!!! haloo?? ce ze pa ne na INTRNETU! • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
30.6.2012 18:15
majusika pravi:oilaa
sem marusa stara sm 15 in se mi bruha k berm kaj pisete! nemors da fak met resne zveze prek neta!? nemors bit s fantom/punco prek neta! kko bos ti otrok pr 13 mtki obrazlozila da mas fanta k si ga kr na enmu forumu spoznala...js sm mela s tem tezave pa sm 15, za svoja leta velik zrelejsa od marsikjere 17letnice! a vm ni nc bed da se spoznavate na netu? kaj ti bo zveza na netu? tok lusne punce kokr ste pa boste zabluzile najlepsa leta na netu!? zabavi se s fantom k ga poznas...nerabs resne zveze js jo mam k sm se usga bluzenja navelicala ampak pr 13 nerabs met fanta!!! haloo?? ce ze pa ne na INTRNETU! Totally agree! Dobro sicer ni narobe če fanta spoznaš prek neta, samo da se potem srečata in videvata tudi v živo, ne samo preko neta, ker to pa je čist mem! Na netu je lahko vsak nekdo drug, v resnici pa ne! • best
• Od: 21.6.2012
1.7.2012 9:10
Hey
sm str 13 let no ubistvu bom zdele Želim si eno punco s kero bi se lahko pogovarjal.... Več zs • Jok3r
• Od: 22.7.2009
1.7.2012 13:25
best pravi:Hey
sm str 13 let no ubistvu bom zdele Želim si eno punco s kero bi se lahko pogovarjal.... Več zs sam pogovarjal a? • best
1.7.2012 13:27
hmmm.......... • littlepig
• Od: 4.7.2011
1.7.2012 14:38
hhhaaahhhaaaaaahahhaa. kaj pa naj drugega še počne pri 12 letih? opala pardon pri 13*
ta tema je bolana • best
1.7.2012 14:44
to sm sam tko reku ane
• djlucas
• Od: 2.1.2012
1.7.2012 15:44
lastnica tele teme hm... hudo osamlena se mi zdiš glede nato da že na drugem forumi dans vidim tvoj oglas... _________________ see ya DJ lucas • Jok3r
• Od: 22.7.2009
1.7.2012 18:19
littlepig pravi:hhhaaahhhaaaaaahahhaa. kaj pa naj drugega še počne pri 12 letih? opala pardon pri 13*
ta tema je bolana ne vem. lahko bi recimo doživel prvi poljub. bolana si ti, ker bi morala že doooolgo pred 13 leti imeti ta naravni nagon.. recimo jaz sem pri 8 v stiropor luknjo naredil pa šponal,pri 7 v fruc flašo • best
1.7.2012 19:06
Jok3r: sm že doživel prvi poljub • majusika
• Od: 11.1.2012
1.7.2012 19:32
jokr3 amm pac tema JE bolana...k ne poznavas folka prek neta? mislm tzo je bolano in ker tema govori o tem (spoznt partnerja prek neta) je torej tut tema bolana • best
1.7.2012 19:59
oh joj kok si..... • slovenc79
• Od: 19.8.2011
1.7.2012 21:00
ta tema je FAJN pa tih bodte. res je za 12 pa 13 letnike ni ql da bi podatke dajal gor, ampak je forum namenjen tudi starejšim in zrelim, glede na to da se govori tudi o SEXU anyway, str sem 21 iz lj, iščem punco mlajšo, od 18 naprej (mlajše out!). samo za resno. nisem še mel punce, rad bi imel eno pravo, ki bo tudi resna. • LauraP
• Od: 2.7.2012
2.7.2012 11:30
javascript:emoticon(':|')
Nazadnje urejal/a LauraP 3.7.2012 6:44; skupaj popravljeno 2 krat • BlackShadow
• Od: 23.7.2011
2.7.2012 12:36
po eni strani lahko najdeš nekoga prek neta sam je pa prou če se neki cajta pogovarjata si izmenjata cifre se pogovarjata dolgo v noč se nato dobita na kakmu kafeju in ugotovita če sta res za skupi al ne tut to se da ..pač nikjer ni rečen da ne bo uspelo ..za take majnše od 14 let pa priporočam da odživijo otroške dni pa se posvetjo temu kasnej ko pridejo iz plenic • saraDD
• Od: 13.12.2011
2.7.2012 13:00
majusika pravi:oilaa
sem marusa stara sm 15 in se mi bruha k berm kaj pisete! nemors da fak met resne zveze prek neta!? nemors bit s fantom/punco prek neta! kko bos ti otrok pr 13 mtki obrazlozila da mas fanta k si ga kr na enmu forumu spoznala...js sm mela s tem tezave pa sm 15, za svoja leta velik zrelejsa od marsikjere 17letnice! a vm ni nc bed da se spoznavate na netu? kaj ti bo zveza na netu? tok lusne punce kokr ste pa boste zabluzile najlepsa leta na netu!? zabavi se s fantom k ga poznas...nerabs resne zveze js jo mam k sm se usga bluzenja navelicala ampak pr 13 nerabs met fanta!!! haloo?? ce ze pa ne na INTRNETU! true that.... • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.7.2012 13:47
prek interneta se spoznavamo, twat je pa 1000000x bolš da punca bluzi po netu kot da se **** z neznanimi tipi. • BlackShadow
• Od: 23.7.2011
2.7.2012 14:31
ja no če maš pa fanta prek neta oz vezo prek intrneta to pa je podn od podna .. kaj ti bo to pol sam tok da se loh pohvalš da maš na fbju da si u "razmerju" xD
• LauraP
• Od: 2.7.2012
3.7.2012 0:03
Ker sem ze na kr enepar temih odkrilka da nekateri ljudje zvijo ?e 300 let za leseno zlico. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
3.7.2012 9:45
pa kaj je vš problem. pač lahko spoznaš kle fanta al neki. tut js sm svojga fanta spoznala prek neta.. čist kul je. sploh če že doug koga iščeš pa si mau obupou pa zgubu samozavest al pa kej. ta tema je čist uredu.
je pa tut to res da so nekateri, ampak res nekateri, 13letniki že dost zreli za use to. 12letniki lih ne, usaj js ne poznam nobenga, 13 pa res nekateri. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
3.7.2012 10:01
Vsi tisti k smo to temo skritizeral smo bolj ali manj kritizerali "net-zveze", ker tudi to je ena od možnosti v uvodnem delu bila, kar pa je men osebno čist mem. Tud jst sm svojga prvega fanta spoznala prek neta, kjer sva se štekala oh in sploh, potem pa ko sva se začela videvat je šlo vse po zlu, ko spoznaš, da ta fant ni tak kot se je kazal preko neta. Njegova prava osebnost čisto nasprotje, potem pa si razočaran, ko že misliš da si našel nekoga.
No sej ne rečem, dubiš lahko res supr fanta tudi preko neta, ampak vseeno bom vedno bolj zagovarjala real thing, ne virtualno in to ne pomeni, da sm 300 let nazaj. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.