Samoporjavitvena krema ali gel!• theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Samoporjavitvena krema ali gel!
27.3.2012 13:47
Helou!
Vsi vemo, da predolgo poležavanje in izpostavljanje Soncu ni najboljše za našo kožo, zato sem se odločila za samoporjavitveno kremo ali pa gel. Ali mi lahko zaupate, katero samoporjavitveno kremo (ali gel) uporabljate za telo in katero za obraz, kakšne trike imate (da nisi lisast...) in tako dalje. Hvala! • onlygirl
• Od: 9.3.2011
Re: Samoporjavitvena krema ali gel!
27.3.2012 14:22
mene tut zanima ja, ker bi probala z samoporjavitveno kremo ker se me poleti nč ne prime ^.- če pa že pa sm rdeča, pol pa spt svetla. pač sej to je odvinso od usakega:)
drgač pa jz si bom verjetno kr pri avon-u naročla. • theoneblondie
27.3.2012 14:42
Js sm prebrala, da je od balea (DM znamka) ful dobra, taka nežna pa to... Tako da me ful mika da bi to kupila...
Pa od Dove je baje tud dobra... Ker od Nivee je baje ZANIČ • zvezdica123
• Od: 9.3.2012
27.3.2012 16:29
ja js mam baleo doma in nisi nč flekast....sam k je to losjon, ne boš zloooo rjava...
• theoneblondie
27.3.2012 16:34
ah ****š, js bi za valeto bla rada tko mal... rjava... • nevem77
• Od: 25.3.2012
27.3.2012 18:35
vem da je pametn če se mal podrgneš predn se namažeš. piling pa to da odstranš odmrlo kožo pa te stvari. za znamko pa nebi vedla probi še mal po kkšnih drugih forumih poiskat, napiš nevem recimo dobra, kvalitetna porjavitvena krema.
jst bi tut to ful probala sam dost neupam da nebi bla pol grozna • theoneblondie
27.3.2012 18:37
nevem77 pravi:vem da je pametn če se mal podrgneš predn se namažeš. piling pa to da odstranš odmrlo kožo pa te stvari. za znamko pa nebi vedla probi še mal po kkšnih drugih forumih poiskat, napiš nevem recimo dobra, kvalitetna porjavitvena krema.
jst bi tut to ful probala sam dost neupam da nebi bla pol grozna ja se spomnem tega od nivee... • MissMaich
• Od: 24.1.2012
27.3.2012 22:57
hahaha od nivee sploh ni ZANIČ, js sm bva ko nigr. Drugač pa če ne misliš jt vn na sonce ti nobena krma ne bo kaj dosti pomagala • theoneblondie
28.3.2012 14:09
ne ne, moja koža je čist normalna okej hvala ti... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.