Kako mu vzeti poljub? hehe• rose1
• Od: 27.2.2012
Kako mu vzeti poljub? hehe
9.3.2012 18:13
Hoi punce mene pa neki zanima hehe. Pač zadnič sva z enim tipom šla skupi na zmenk tko u naravo, z negovim autom pa to, in poi na konc sm razmišlala da bi ga polubla al neki an, sam pol nism mela jajc pa še nekam oddaljen se mi je zdel glede radalje sedežev pa to. Pa še take navadne stvari sva se zguvarjala in bi blo čudn če b kr nanga navalila an haha Sicr sva se na en zabav že zalizala sam sva bla pijana, ko pa nisva an sva pa dost sramežliva In zj me zanima, ker bova v kratkem spet skp, kuko nj to izpeljem. Haha vem da se čudn sliš sam zame je to k maraton resno.. Al pa a nj bo to hitr poljubčk? sam pritisk ustnc na ustnce? In pol.. nj zbežim iz auta?? Hm kaj pa če greva po možnost u kino..a ga nj u kinu? Spet sred usga navalim nan?? Toj men tok čudn haha, sam ga hočm! Hočm ta poljubčk! Puvjte prosm kuko ve to nrdite..pač navalite • unknown
• Od: 17.3.2009
moj "pametn" nasvet k ga sicr sama niti ne upoštev
9.3.2012 21:52
jst ti predlagam da ne razmišlaš o tem. sploh. kr vrjem da tut če boš od tega srečanja mela kokr tolk resna prčakovanja se najbrž ne bo use odvil kokr si boš predstaulala...pa tut zdi se mi da je tut tipom bl ušeč če je punca tko bl spontana • rose1
Re: Kako mu vzeti poljub? hehe
10.3.2012 11:45
hvala za tvoj komentarčk ma ja sj vem, da neb smela vsga načrtvat, sam jz nevem no haha... jz mam skos eno opico v možganih, sicr ko napoči trenutk an itak vse pol simpl mi zgleda, sam pred tem pa .. Hm.. kaj pa če poi mau napišete, kuko pr vam to zgleda, pač ko ste na teh zmenkih, da mam tko mau predstave an haha • minca123
• Od: 3.5.2011
10.3.2012 15:31
se strinajm z unknown ..sicer pa lahko ce bosta sla v kino se nasloniš nanj ob filmu..ko gresta v naravo, ali na sprehod ga primeš za roko,...po koncu mu lahko rečeš da maš presenečenje zanj in naj za pre oči,..potem ga pa kušneš pri meni je delovalo .. • rose1
10.3.2012 15:34
hvala! bom poskusla če bom mela jajca • annalove
• Od: 26.9.2011
10.3.2012 21:10
en predlog: če se bosta spet pelala u autu pa te bo skrbela razdalja (hahaha nwm kuko te to lohk skrbi _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • rose1
11.3.2012 13:53
haha, ma ja no, zih bi dujel da sam nakladam haha, ampak zanimiv ja • glorijakotnik123
• Od: 1.2.2012
29.3.2012 12:18
Pač ko bota skupi nekje pa bota kje sedela pa ti bom on kj govoriu bot ti tih pa ga sam glej dokler on nebo preusmeru pogleda proti teb polpa an če boš vidla da te bo doug gledu pa da bo tišina mu dej enga na hitr če mu bo ušeč ti ga bo pa itk vrnu • rose1
29.3.2012 12:35
haha ja bom, hvala glorijakotnik123. Razdaljo v avtu sm že premagala (ampak sm mu takt dala sam na lička |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.