;(

levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
;( 30.1.2012 20:21
No,pa de začnem,kr od začetka..u osnovni šoli nism bla popularna,ampak sm do devetga razreda še kokr tujk shajala (nisem se tujk fejst sekirala,zarad bednih in brezveznih stvari)..u devetem,pa se je še bol začel..usi (na celi šoli) so me začel zaibavat,poniževat..pa use.. pa sm se ful sekirala,tak de sm hodla psihiatri 1-krat na tedn.. ampak mela pa sm dve prjatlci,eno naaajboljšo..k je bla res prjatlca kot se reče..pa drugo ko smo se tak,tak bol razumele? ampak uredu.. blo je konc osnovne in mogl smo it u sredno.. s to sošolko oz. prjatlco smo šle na isto šolo (in smo zdej tut skupi u razredu)-S TO KO SE NISEM RAZUMELA NEVEM KAJ FAJN.. z ono tadrugo,(ko smo se pa ful razumele)..je pa šla na eno drugo šolo (tak de nismo skupi).. no in valda,sm zdej predn sm šla u sredno šolo (tako kot usak) upala,da bom u sredni spoznala bolše prjatlce,pa de se bom bolš mela,pa ne tok sekirala,pa de bom bol samozavestna.,,in use bolš?z eno besede,de bom postala ?CAR?.. Ampak na žalost,ni blo use tak ko sm si prestavlala..u sredni nism spoznala,nobene bolše prjatlce,kaj šele vsaj ?sam? prjatlce.. edino to mi je fajn u sredni,de se skor z usemi pogovarjamu razredi,in de me ne sovražjo,pa de se z njimi ne neki ful kregam.. Z USEMI SE POGOVARJAM,SAM NISMO PRJATLI? tota ?prjatlca??če ji lahka še sploh tko rečem..se je pa čist spremenila,skoz me pred drugimi ****,mi dela sramoto,pa ko me kir ****,ona **** zram.. nobenmu se nimam zazaupat..nimam prjatlce (ONO IZ OSNOVNE ŠOLE TAK POGREŠAM,DE SE JOKAM USAK DAN) k psihijatru ne hodm več,kr kao ni več potrebno.. ona prjatlca me skoz ****,pa ji morm nosit torbo,pa stvari,pa use delat ka una reče,pa it tja kamor una reče..če pa rečem,de negrem,pol pa govori kujk sm butasta,zabita,pa nevem ka še use.. pol pa gre npr, s kirim drugim v trgovinop,pol se pa ceu dan sam z onim druž..jst sm pa pol sama,pa sama hodm po šol,pa to.. PA NAJGRŠA SM..ME SKOOOS,AMPAK RES SKOOOS USI SAM MENE GLEDAJO (KER SM GRDA)..IN TO MI GRE NA KURAC,SEBE NEJ GLEDAJO,PA SE ZASEBE BRIGAJO.. jst res nevem,ka nej nardim..rada bi,de mi pomagate,ku nemorm nobenmu več zaupat.. najraj bi se ubila (na to nisem pomislala prvič).. PA MISLIM,DE SM NAJGRŠA,PA DE NIKOL NEBOM MELA FANTA,PA TUT DO ZDEJ GA ŠE NIKOL NIMAM..PA VEDNO MAM SAM ENOSTRANSKE LJUBEZNI (KR SE NIKOL NOBEN KRETEN NE ZALUB VAME).. jst neven več ka nej nardim.. ? ;(
Zdej pa: sej vem de to ni mogoče sam usejen,tujk de bom vedla,de nisem edina taka,nej še kdo napiše,če ma kdo kakšne izkušne,al pakej?
Aja pa:sej vem de to ni mogoče sam rada bi si ?najdla? vsaj eno res dobro prjatlco..VSI GOVORIJO,PUST TASTARO,PA SI NAJT NOVE FRENDE..SAM KOK TO MISLTE najt..SEJ SI JIH NEMORŠ KR NAJDIT..
Pa če še kira,al pa kir hoče..se lahka dobimo?.pol mogoče tut večkrat..pa bomo ratal pač prjatli?kr enostavno jih nimam zdej u sredni nč..jst nevem ka nej nardim..ubila bi se majkemi..če bi mi,edn reku,na tule maš nož,lahka se..(tut če bi se hecu) jst bi se šla takoj..majkemi..

SE OPRAVIČUIJEM,KR JE DOUG..SAM NEKAM SM MOGLA NAPISAT.. HVALA USEM K STE USAJ PREBRAL..

+aja pa še,tut doma nimam podpore.://

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.