ko vidim te z njo, bi oči zaprla ..

abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 16.10.2011 0:03
sam zanima me kko nej se uprem tipu ki me je nenormalno prizadev ampak ga z vsako solzo bolj ljubim? če bi mi reku nej preplavam ocean .. bi ga ! ;ss use mi pomeni .. sam .. je zmeden .. pa se ne more odločit med mano pa še eno .. a je vredn vsga tega? ka nej nardim Sad
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 16.10.2011 12:20
če te je tok prizadeu normalno da ni vredn vsega tega kar zganjaš okol tega. če ga pač hočeš prebolet. za začetek nehi jokat. ne glej na use tok ''žalostno'' pa tut veselo ne. kr to ni glih veselja vredno. pač ne joč već ampak bot jezna nanj. vedno ko ti bo šlo na jok se sam spoun da ni vredn niti ene souze več. pač deli se da ti je useen. boš vidla da te bo nakoncu prosu da bot z njim. takrat mu pa js na tvojem mestu nebi rekla ''jaa'' ampak bi hotla da tut on 'trpi' tok k si ti (;
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 17.10.2011 18:20
ta tip je en idiot in svinja... se ne more odločit a bi tebe al tadrugo? sej ne kupuje čevljev kreten.

ti ga pozabi ker je prizadet. use ti pomeni ker si se pač navezala nanj, ampak ne gre tako. glej druge fante, nanj pa pozabi, če boš čim bolj stran od njega bo najbolje.
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 17.10.2011 20:33
pr men je ista scena ampk je zdej že bolš. najbolš je da mu pokažš da ti gre brez njega čist fajn, ceu cajt bod vesela, pogovarji se z drugimi pa tud z njim tko kokr frenda k zih misl da si obupana in to je najslabš. men ta scena fulj deluje in mi mudel sledi k kuža k sm mu pukazala kok sm vesela čeprou navznotrej umiram. drgač pa res ni vredn
Kaych • Od: 12.9.2011 • Prispevkov: 2
Re: ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 19.10.2011 23:33
Jaz mam enake probleme .. pa se tud trudim vsak dan manj mislit na njega .. čeprau je zjutraj prva misel v moji glavi in zvečer zadnja preden zaspim .. vse kar me trenutno drži pokonci so prjatli, katere mam res čudovite .. in ja v bistvu majo prau, ne jokaj več za njim, oz.vsaj njemu ne kaži tega .. 1x mu bo pomoje fuuul žal, ampak takrat bo za njega prepozn, kr boš sigurn našla kakšnega ki te bo mel dost raje in bo vse naredo zate .. z tem se tud jaz tolažim .. Smile aja, pa še to .. sam ne bodi enaka kot je on oz.ne vračaj mu z kakšnimi takšnimi stvarmi kot je npr."sranje z drugim fantom" .. naj se zaveda kak hudo si ga mela oz.ga še maš rada, in kaj je zgubo !! Wink pa vso srečo Very Happy
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 20.10.2011 19:56
Jao ne bodte butaste pa ne trpet zrd enih kretenu k tega nezeslužjo. Pr men je blo tk in je bilo pa prošlo.... 1. Ne se same seb skos smilt pa mislt na njega pa na to ka vam je naredu... 2. ka če bi mogoče en dan začele gledat tipe po šoli, ker nevrjamem d so vsi tipi na šol grozni... 3. začnite bit pozorne na tiste fante k vas mogoč ogovarjajo, klikajo na fb, dregajo, pišejo smse al pa neki (d vas pecajo uglaunm) 4. zamote se d nebote mislne več na takiga kretena

P.S. Tut če zbere vas ga odf** kr bo pol kasnej mislu jao pa zaka nism raj z ono biu, pa je bla bolša pa to... pr taprvm prepiri bo to pomislu in pol bo vm še bol bed namest da bi ga do tekt že prebolele

Moje mnenje saj.. velik sreče z nesrečnimi ljubeznimi
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: ko vidim te z njo, bi oči zaprla .. 21.10.2011 13:50
Kaych pravi:
Jaz mam enake probleme .. pa se tud trudim vsak dan manj mislit na njega .. čeprau je zjutraj prva misel v moji glavi in zvečer zadnja preden zaspim .. vse kar me trenutno drži pokonci so prjatli, katere mam res čudovite .. in ja v bistvu majo prau, ne jokaj več za njim, oz.vsaj njemu ne kaži tega .. 1x mu bo pomoje fuuul žal, ampak takrat bo za njega prepozn, kr boš sigurn našla kakšnega ki te bo mel dost raje in bo vse naredo zate .. z tem se tud jaz tolažim .. Smile aja, pa še to .. sam ne bodi enaka kot je on oz.ne vračaj mu z kakšnimi takšnimi stvarmi kot je npr."sranje z drugim fantom" .. naj se zaveda kak hudo si ga mela oz.ga še maš rada, in kaj je zgubo !! Wink pa vso srečo Very Happy

sori sam se ne strinjam s tem da naj mu ne vrača.naj tut on vidi kk je blo njej ko se je 'odloču s kero bo' to je isto koda ti izbiraš kero majco boš obleku/la. (;

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.