Dve bf za istega tipa .?? -.-"

Kaj bi TI naredil/a na mojem mestu.? ;$$
Tipa bi probala pozabt oz. ga prepustila prjatlci
35%
 35%  [ 5 ]
Še naprej bi probavala tipa osvojit (in tvegala da izgubim oba - frendico in njeg)a
14%
 14%  [ 2 ]
Probala bi se 'zmenit' s prjatlco katera ga dobi
7%
 7%  [ 1 ]
Fantu bi rekla, nej izbere med nama s frendico
42%
 42%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 14

Mashie97 • Od: 28.9.2011 • Prispevkov: 3
Dve bf za istega tipa .?? -.-" 28.9.2011 23:37
Situacija je taka: ena izmed mojih best frendic pa jst sva se 'zagrele' za istga tipa. To se u nobenem primeru nemore dobr končat, tko da resno newem kaj nej....
Ona ga je poznala že prej, on hod na sosednjo šolo, je sošolc od moje druge bf. ta prau da je on zlo uredu in da bi bla jest + on najwečja pikija skupej ;333
Problem je sam ta prjatlca [imenujmo jo X], k ji je tud ušeč. X je sicer en let mlajša ampak na žalost bl razvita kot jest (sej veste kaj mislm... ;$ ) zato veliiik tipou pali nanjo...ona se u zadnem času precej zanima zanga, on ji pa nazaj piše npr. srčke na fb..enako pa dela tud men... obema na primer na zid nalepi POPOLNOMA isto objavo..on ni take vrste fant -****č, da bi osvajou kr ceu autobus punc naenkrat, samo res nevem kaj to pomen in kaj nej nardim da bom mela več šans kot ona.?? Obe sva namreč take sorte da neradi popustiva , skregat se pa z njo tud nočem, ker mi precej pomeni..je pa tudi res da je ona po osebnosti se bolj otrocja kot jest in tipe menja precej hitro (en teden smsi z enim , naslednji teden že drug....)

H.E.L.P. P.L.E.A.S.E. !!!
<3 Hwala <3
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Dve bf za istega tipa .?? -.-" 29.9.2011 13:11
najbolje da to povesta temu tipu in naj se on odloči. če mu je sploh všeč katera od vaju, prvo kot prvo.

če se zanjo odloči, si pa poišči drugega. Saj jih (nas) je ogromno vredu tipov, ki niso je*ači

PS: če je prava ljubezen nobenega ne briga za joške
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Dve bf za istega tipa .?? -.-" 29.9.2011 20:45
alen, not true. če ima lušten obraz, pa normalno postavo, sem že odprt, za razvitost mi je pa vseeno. mogoče težko verjet, ampak je res.

najprej pogledam obraz. če je pa obrnjena stran pa ritko Razz
MitziMo • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 27
Re: Dve bf za istega tipa .?? -.-" 29.9.2011 21:09
prvo kt prvo, ne ga prepustit njej, k to je bedno, ker ona verejtno neb isto naredla teb? zdj maš res možnost, al se vsi trije skup zmente, pač da on pove če mu je tkera od vaju res tok ušeč, da bi biu prpravlen met z njo kej več... al pa še naprej sama poskušaš njega pridobit, in s tem riskiraš d zgubiš še frendico... amm.. ka pa ona dela? pač a ono tut skrbi za vajino prjatlstvo zart tega tipa, al ga ona kr tko osvaja in se ne zmen za tebe? pač kr če tko dela, in da jo ne briga za tebe, deli isto nazaj, ampak tu maš spet verjetnost, da se skregata.. zber možnost k je teb najbol kul.. verjetn da tista, da se skup zmente Wink
Mashie97 • Od: 28.9.2011 • Prispevkov: 3
Re: Dve bf za istega tipa .?? -.-" 30.9.2011 15:13
Hwala usem za help, ste zlo pomagal Very Happy
Fantje, lepo je slisat da ne gledate usi sam na postavo Razz
Glede te punce: je u splosnem ful uredu, ko pa pride do tipou je pa tud precej prasica..mislm tko lih dons sm vidla da pise smse nenmu biusmu, z najvec mozn srcki..pa prau da nimata kao nc, sam tip pa valda misl da ma sanse k mu zoka pise srcke..kokr um ostalm tipm..pa za njo vem da ne bo kr pustila men tega tipa, ker se ji grso rečen **** za use ostale k pride do fantou...tko da najbrz jest tus ne bom nehala . ;$
Pa sam se za info za tiste k vs zanima: ta tip me je ucerej uprasou za stevilko pa po fb sva na chatu pa to, nekej se odvija RazzP
<3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.