Finančna gospodarska kriza lahko prizadane tudi mene?

Te skrbi finančna gospodarska kriza?
Zelo me skrbi.
60%
 60%  [ 3 ]
Malo me skrbi.
20%
 20%  [ 1 ]
Me ne skrbi.
20%
 20%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 5

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Finančna gospodarska kriza lahko prizadane tudi mene? 29.1.2009 12:07
Kaj meniš, lahko finančna gospodarska kriza prizadane tudi tvoje življenje in na kak način?

Morda lahko ogrozi tvoje šolanje?
Ti oteži iskanje zaposlitve?
Te prikrajša za žepnino in ostale goodyje, ker starši manj zaslužijo ali so ostali brez dela?
Morda že čutiš posledice gospodarske krize tudi na svoji koži?
Ali pa se ti zdi, da vsakdanje nakladanje o gospodarski krizi prenapihnjen bau - bau in brezveze?
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Finančna gospodarska kriza lahko prizadane tudi mene? 29.1.2009 14:19
pomoje bo tud ns prizadela ja Sad
predusm pa za nadalna leta k bomo odrasli in bo fuull težje poiskt zaposlitu pa to
tko da nevem...me kr skrbi Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.