shitty love problm stuff -.-''

lovelygirl • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 49
shitty love problm stuff -.-'' 7.6.2011 21:22
oila!

shitty love problem here -.-

pač ušeč mi je en tip iz naše šole... 2. letnik
(jst sm 1.)
in pač sm ga dodala na fb & sva se ene parkrat pogovarjala že gor
u živo še ne... kai bi vi nrdil u mojmu primeru?
nj vs opomnm da sm ga zmer jst do zdej kliknla Smile
čeprou sva se poi dost douh pogovarjala ampak useen.
full mi ga je smotan kliknt, ker mislm da mu največ težim ://

kkšna ideja, kr kol... hvalaa!
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: shitty love problm stuff -.-'' 8.6.2011 15:58
sprašuješ kaj lahko nardiš?
no moji nasveti:

- pozanimaj se kam hodi ob vikendih, pa potem tudi ti pejt tja ... pa upaj da se potem tam srečata pa zečneta ment u živo
- če ma kake dejavnosti v šolo ali pa izven šole, tudi ti začni tja hodit (npr. če gre med prosto uro s frendii na pijačo , tudi ti pojdi s frendicami tja na pijačo)
- začni se družit z njegovimi frendi

pa tega, kaj lahko nardiš je polno..... Very Happy

Nazadnje urejal/a GoBiCa 8.6.2011 16:01; skupaj popravljeno 1 krat
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: shitty love problm stuff -.-'' 8.6.2011 16:00
za začetk ga nehi klikat. vem da boš to bl težko nrdila k ti je ušeč, ampk vrjam da bo bolš. klikn ga npr 1 na tedn če te nau celo on prej kliknu Very Happy če pa ga kliknš pa reč da ni blo nbenga pamtnga gor pa da ti je dc.
začni ga u šoli pozdravlat! ne uno res da tečš za njim pa upijš žio na vs glas, ampk k ga srečaš se lepo nasmehn in ga pozdrav. pol se stopoma začni pogovarjat z njim, sprašuj kako je, pa kako je blo u šoli in take stvari. ne prehitevi, pust času čas :3 pol k se bosta pa uno res začela družt ga pa povab vn al pa neki.
samo zapomn si to: iz prijateljstva se naredi ljubezen! in to traja ^^
hope i could help ;*
Re: shitty love problm stuff -.-'' 10.6.2011 22:50
jao, ponavad se mi to ne dogaja...
sam k pa nega vidm pa kr faq no, kr vroče mi rata & kr mam filing da če bom kei rekla da bo totaln idijotsk se slišal... >.<

+ dons sm ga srečala na stopnicah & se je ustigu & nism dojela da je on, sam najbl sm gledala >.< in se počutm totaln idijot...
potem sm ga pa dons kliknla, da bi ga kokr uprašala če se je ustigu, ker sm ga vidla oz. naj bi ga vidla & ga nism prepozanala... no to je biu prvotni načrt, kaj bi mu rekla...
sam me je tko no... dost hitr skenslou Sad( reku je, da je meu lih namen it vn, ker more neki trenirat... pa ga potem nism mogla uprašat... >.<
a nj ga potem, ko/če pride gor s5 kliknm & mu to rečm?
res nwem,... Sad(
annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
Re: shitty love problm stuff -.-'' 11.6.2011 17:27
Ne ga preveč težit, ne ga preveč klikt. Ziher ve, da si ti je všeč če pa ga skos klikneš. Lah ga prašaš, če se je ostrigu.. In po tem raje net pusti na mir in se raje z njim pogovarjaj v ŽIVO! Very Happy

No; kapo dol, da si pogumna. Js vsakemu tipu ki mi je všeč ignoriram kar je najbl možn, ne kliknem, nedodam na fb, nčnč. Delam se, kot, da me ne zanima in čakam, da on naredi 1.korak, bedna vem Razz
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: shitty love problm stuff -.-'' 12.6.2011 19:15
annabelle pravi:
Ne ga preveč težit, ne ga preveč klikt. Ziher ve, da si ti je všeč če pa ga skos klikneš. Lah ga prašaš, če se je ostrigu.. In po tem raje net pusti na mir in se raje z njim pogovarjaj v ŽIVO! Very Happy

No; kapo dol, da si pogumna. Js vsakemu tipu ki mi je všeč ignoriram kar je najbl možn, ne kliknem, nedodam na fb, nčnč. Delam se, kot, da me ne zanima in čakam, da on naredi 1.korak, bedna vem Razz

čist prou si povedala.! mudel si zih misl da si fulj vanga tko da ga nehi klikat, če ne pa ne it na fejsa kar je težka :Đ

ps. jz delam čist isto k ti annabelle -.-''
Re: shitty love problm stuff -.-'' 12.6.2011 22:07
helooU!

ija, torej kai zdei nameravam Razz
pač ja, kot ste rekl, ne bom ga več klikala, nj me kr on če mu paše Razz
potem, pozdraula ga bom u šoli, pa probala mal iz nemu ''komunicirat'' pač mal klepett... izven fejsa... tale sranje res učasih pokvar use skupi... o.O

potem pa bovmo vidl kko se bodo odvile stvari... upam da v z moje strani pričakovano smer Razz

+ še zmer sm vesela kkršnih kol komentarjev, nasvetov & seveda bom poročala o vsem Very HappyD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.