VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!!

bad0girl • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 36
VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 18.3.2011 21:26
No ja pač nm so se zdej pred kratkim začele vaje za valeto in js mam en problem. Js fuuul ampak res ful švicam u roke. Najprej sm misnla, da je od živčnosti pač k je bla prva vaja sam dans smo mel spet pa je blo isto :// men je pa fuul bet pa moj soplesalc je govoru okol kok js švicam pa to pa mi je res ful bedno. Sm že use probaala bejbi pudr, razkužilec, kristal...use in nč ne pomaga a ma gdo kšno idejo slučajno?? pa ne mi rečt zdej da naj grem h zdravniku. haha <3<3
kravadelamu • Od: 16.3.2011 • Prispevkov: 24
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 18.3.2011 23:04
haha! ;D moj soplesauc je tut skos švicu u roke pa kaj Razz nevem men tut ne bi blo verjetn čist usen ampak pomoje da bi si umislla kakšn robček (mejbi osvežiln), da bi si roke obrisala. navem! ne obremenjuj se s tem preveč Smile)
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 18.3.2011 23:05
bad0girl pravi:
No ja pač nm so se zdej pred kratkim začele vaje za valeto in js mam en problem. Js fuuul ampak res ful švicam u roke. Najprej sm misnla, da je od živčnosti pač k je bla prva vaja sam dans smo mel spet pa je blo isto :// men je pa fuul bet pa moj soplesalc je govoru okol kok js švicam pa to pa mi je res ful bedno. Sm že use probaala bejbi pudr, razkužilec, kristal...use in nč ne pomaga a ma gdo kšno idejo slučajno?? pa ne mi rečt zdej da naj grem h zdravniku. haha <3<3

pumoje ga tale tvoj soplesalc tko švica...pa se use nate prenese....pol more pa zaščitt svoj imidž....in tko ukol govori popolne laži....jah prublem rešen....ne sam a si sigurna da ti švicaš u roke....kwa pa če on....mislm sam pravm...Smile
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 18.3.2011 23:46
sej sm že probala tut z robčki temi pa use pa nč ne pomaga -.- aja ja mejbi on švica hah sam k js se ful sekeram takoj če gdo kej o men reče in ja.. :/ <3
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 18.3.2011 23:58
ej pomoje ti ne švicaš v roke ampak tvoj soplesalec. mi k mamo plesne, pa k smo vedno plesal, so mel fantje vlažne roke. pr ns je to neki normlanega, pač tega ne morš sprement, zato se neki ne zmerjamo zaradi tega.
pr ns fantje, med premori, ko se ne pleše obrišejo roke v hlače, punce k mamo pa roke, pr kakšni valčkov zaradi fantov vlažne, si jih pa tudi.
potenje je nekaj normlanega, ker si pač živčen in ti je vroče, fantje pa pač švicajo v roke jbg Razz
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 19.3.2011 8:47
Eh, jaz mam pa problem da mam skoz ful mrzle roke XD drgač pa obrište si jih! LOL Very Happy
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 19.3.2011 10:13
Peinchy pravi:
Eh, jaz mam pa problem da mam skoz ful mrzle roke XD drgač pa obrište si jih! LOL Very Happy

haha jst mam isti prublem k ti mrzle roke čist skoz Smile
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 19.3.2011 13:21
nč ne pomaga če jih obrišm :/
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 19.3.2011 13:57
bad0girl pravi:

hej en test nared: mami pros če ti lah drži roke pač kukor se držite pr plesu in čse ne putiš nisi ti kriva ampak tvoj soplesalc če boš pa mela potne roke pa še mau mami o tem pupraš Smile
kukuc • Od: 27.9.2010 • Prispevkov: 54
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 19.3.2011 19:25
loliiipooop pravi:
Peinchy pravi:

haha jst mam isti prublem k ti mrzle roke čist skoz Smile

js isto;P
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 20.3.2011 11:42
jz mam ledene roke,pol pa v roke zašvicam,pa mam filing,ko da mam namest rok mrzle ribe -.-
knigca • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 18
Re: VALETA IN POTENJE!! PLIS POGLEJ!! 20.3.2011 16:18
bad0girl pravi:

ej FUL POMAGA če si roke pred plesom s čiz mrzlo vodo umiješ. probi!! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.