sem zelo nesrečna. kaj storiri? ...• steph
• Od: 15.5.2010
sem zelo nesrečna. kaj storiri? ...
9.3.2011 22:48
heii odločla sm se da se obrnem na ta forum, saj nimam nobene osebe s katero bi se pogovorila.
Moje življenje je zadnje čase precej bedno. Najprej pridejo na vrsto manjši problemi kot so seveda to, da sem zaljubljena v fanta, ki ima punco.. vsak dan morm gledat kak jo objema, poljublja.. (oba sta iz iste šole kot jaz) in to me kar precej mori. Drugi problem je moj oče. Nevem a je na svetu tak človek, ampak moj ati te res lahk pre*uka do konca (se opravičujem izrazu, ampak res!). Ne govorim, da nimam rada lastnega očeta, ampak mam filing kot da me sovraži.Enkrat sem celo slišala kako je nekomu rekel, da komaj čaka da se me znebi...Teži mi prav z vsako najmanjšo podrobnostjo, ki jo najde na meni in mu ni všeč. Primerov bi lahka naštevala do neskončnosti, ampak je pa prišlo že tak daleč, da si ga ne upam niti vprašat, če lahko grem kaj ven in zato večino časa gnijem doma -.- :'D pač pol mam pa še problem, ker si splooh nisem všeč. Sem previsoka, mam prevelik nos, sm popolnoma brez oblin, in uglavnem noben me ne pogleda...pa dobro se zavedam, da se še razvijam, da bo še prišel čas..ampak moje vrstnice so vse neverjetno priljubljene..ko gremo kdaj ven nas ustavi skupina ljudi in začnejo katero od njih hvalit in jih sprašvat za cifro js pa kot da ne obstajam.. to me včasih fuuul prizadane.. uglavnem ja, nevem a mate kak predlog.. začela sm se ukvarjati s stvarmi, ki me veselijo a še vedno sem naveličana vsega. Včasih mislim celo na samomor, vendar ga nebi storila. Še vedno mi je ful hudo glede usega in nevem ka nej nardim. help? • tjasalala
• Od: 15.1.2011
Re: sem zelo nesrečna. kaj storiri? ...
10.3.2011 9:31
Ojoj to pa res ni dobr, hm prvo zarad tipa, probi ga pozabit najt si enga samskega, najhuj kar lahk tu narediš da čakaš da bota šla narazn....Zarad očeta pa, probi se enkrat z njemu pogovorit, pa z mamo...lahk da se sam skrbi, pa povej da si ga čula kak je reku da komi čaka da se te znebi pa da te je ful prizadelo. Tto pa da si nisi ušeč..večina najstnic si ni ušeč. sam če ti neboš sep ušeč pol tut nboš drugim..zihr maš kj lepga nasep • steph
• Od: 15.5.2010
Re: sem zelo nesrečna. kaj storiri? ...
10.3.2011 23:28
tjasalala pravi:Ojoj to pa res ni dobr, hm prvo zarad tipa, probi ga pozabit najt si enga samskega, najhuj kar lahk tu narediš da čakaš da bota šla narazn....Zarad očeta pa, probi se enkrat z njemu pogovorit, pa z mamo...lahk da se sam skrbi, pa povej da si ga čula kak je reku da komi čaka da se te znebi pa da te je ful prizadelo. Tto pa da si nisi ušeč..večina najstnic si ni ušeč. sam če ti neboš sep ušeč pol tut nboš drugim..zihr maš kj lepga nasep
heeej, hvala za odgovor |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.