Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič"

enapač • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 37
Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 1.8.2010 23:35
žiujo ! Smile
stara sm 13 let. 31.decembra bom 14. pač.. s mojmu fantam hodva že skorj 1 let.str je tut 14.. pač konc septembra bo en let odkar hodva Smile mava se ful rada .. use je lepo Smile in pač že u drugič mi je omenu kdaj bova ''prvič'' in da bi on to ful rd Smile sj js bi tut in vem da je treba bit psihičn in fizičn prpraulen bit in use... in zdej mene zanima ful sttvari. prosm če mi kdo k je to že doživu prvilč da mi pomagate če lohko ...
zanima me ..
1. a sm sploh dost stara za ''prvič''
2.kako se use to začne... se uležettaa,, kaj poj?
3.nimam še menstruacije. ali se še useeno splača jemati kontracepciske tabletke in kaako nj jih to jemljem? povjte ćim več ... (kje se kupijo,kako jih jemati, (ne da bi mami zvedla,ker sploh še neve da mam fanta že 1 let..).. ''/
4. ali naj on uporabi kondom? ja/ne
5.koo bo to potekalo.mislm a te on sleče najpri.pa poj se uležeta pa poj use al koko.. pliiiis use povjte . hwala že naprj Smile) <3<3 Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 2:13
jah bl k starost je pomembna psihična prprawlenost.. prwič je sam enkrat hah nam ti reku ne ja ne ne.. to sama vesta.. drgač če nimaš menstre ti ni treba tbletk jemt kondom p reš use bleme in ga morta nujn met.. pa tut pr tem je treba znt marsikej.. drgač tbletke lahk dbiš sam če greš k ginekologu semizi tkoda.. heh nwm no..
hawe fun Twisted Evil
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 3:11
Jah, pri 14 je kr zgodaj, sam je velik odvisn od odnosa, ki ga imata s fantom. Ce misliš, da ti bo z njim lepo, da bo nežen, potem kar...
Zelo me čudi, kako da mlajše generacije skoraj nič ne vedo o seksu. Predlagam, da malo pobrskaš po netu, si morda kupiš kakšno knjigo, jaz sem se dosti naučil iz knjige "Za fante". Prav tako je tudi knjiga "Za punce".
Seks ni zapleten, ni pa tudi enostaven, brezveze se mi zdi razlagati kako naj fant vtakne tiča v muco, če boš malo pobrskala po Googlu boš našla svega in svačega.

In ja, mogoče si prej poglejta kakšen pr0n, iz njih se lahko veliko naučita. Edino faf preložita na malo kasneje.

Upam, da ne izpadem kot kakšen zvodnik, če te še kaj zanima povej.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 3:37
stric google we use.. hehe
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 8:09
Če si dost stara pa če si prpravlena se morš sama odločt če si. Pa če nimaš menstre pol itak ne rabiš kontracepcijskih, itak nemorš zanost, pa tut on ne rabi kondoma met, fajn pa je, zarad kakšnih bolezni..
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 10:41
hej, jas sem tut pri 14 pa mi ni žal niti malo (:

1. če si dovolj stara al ne moreš vedet sama, sama si moreš želet, pač da veš da bi res to rada in ne samo zaradi tega ker je on reko da bi ful, tak da če si pač tut ti ful želiš je vse vrei, če pa maš pomisleke pa počakaj (:

2. ja to pride pač spontano ;D ni vedno isto, za prvič je kao najboljši misijonarski položaj, torej da se ti vležeš, on je pa na tebi, valda pa to ne rabi bit tak, pač kak si vi2 želita

3. če še nimaš M ti pomoje ginekolog sploh tabletk nebo dal. zdaj kak se jemljejo, pač odvisno kere maš, najboljše so nove ki se jemljejo 24/4, stare so pa 21/7, ampak to ti bo tak gin. povedal kere so vrei za tebe, tak da s tem se ne rabiš matrat..

4. ja!

5. kot sem že povedala zgoraj je to vse spontano in naj te to najmanj skrbi kak bo potekalo, ker ne obstaja zlato pravilo (:
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 13:12
maaanci pravi:
žiujo ! Smile
stara sm 13 let. 31.decembra bom 14. pač.. s mojmu fantam hodva že skorj 1 let.str je tut 14.. pač konc septembra bo en let odkar hodva Smile mava se ful rada .. use je lepo Smile in pač že u drugič mi je omenu kdaj bova ''prvič'' in da bi on to ful rd Smile sj js bi tut in vem da je treba bit psihičn in fizičn prpraulen bit in use... in zdej mene zanima ful sttvari. prosm če mi kdo k je to že doživu prvilč da mi pomagate če lohko ...
zanima me ..
1. a sm sploh dost stara za ''prvič''
2.kako se use to začne... se uležettaa,, kaj poj?
3.nimam še menstruacije. ali se še useeno splača jemati kontracepciske tabletke in kaako nj jih to jemljem? povjte ćim več ... (kje se kupijo,kako jih jemati, (ne da bi mami zvedla,ker sploh še neve da mam fanta že 1 let..).. ''/
4. ali naj on uporabi kondom? ja/ne
5.koo bo to potekalo.mislm a te on sleče najpri.pa poj se uležeta pa poj use al koko.. pliiiis use povjte . hwala že naprj Smile) <3<3 Smile

heii!
no jas ti pa tak povem:
1. zaj tuki na važn kuk si stara ampak kok si prpraulena na sex.zej če maš pomisleke glede tega, tega ne nared ker lako de ti bo kasnej žou.vrjem, poznam take, ki obžalujejo, de so to nrdile že pr 14...ampak odločitu je tvoja!
2.začne se...hmmm...različno: ko se uležeta ponavadi sledi predigra(žvaljenje,slečenje,otipavanje...). iz tega pa poli tut taprau sex 8pač de ti ga not da)
3.če še nimaš menstre tabletk ni treba jemat, ker š nmorš zanosit. dobiš jih pa pri ginekologu in ti jih on predipiše poli greš pa z receptom ponje v lekarno.
4.JA! OBVEZNO!! ker nevesta, če ima kdo od vaju kakšno bolezen, zato morta poskrbet za zaščito.
5.jah to je pa pr usakm različno.lahk te on sleče pa ti njega pa se pol pa žvalita pa tak pol nwm se uležeta in se pol pč zgodi. sam tko kot je že ena pred mano napisala, je za prvič najbol primern de si ti spodi, ker je velik laži.
pa velik sreče!...sam razmisli predn kei storiš da neboš kasnej obžalovala tega!in če nočeš storit tega, mu to povej, ker če te bo silil v to ni pravi zate!
bajbaj !
thedevil Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 16:43
brego pravi:
Jah, pri 14 je kr zgodaj, sam je velik odvisn od odnosa, ki ga imata s fantom. Ce misliš, da ti bo z njim lepo, da bo nežen, potem kar...
Zelo me čudi, kako da mlajše generacije skoraj nič ne vedo o seksu. Predlagam, da malo pobrskaš po netu, si morda kupiš kakšno knjigo, jaz sem se dosti naučil iz knjige "Za fante". Prav tako je tudi knjiga "Za punce".
Seks ni zapleten, ni pa tudi enostaven, brezveze se mi zdi razlagati kako naj fant vtakne tiča v muco, če boš malo pobrskala po Googlu boš našla svega in svačega.

In ja, mogoče si prej poglejta kakšen pr0n, iz njih se lahko veliko naučita. Edino faf preložita na malo kasneje.

Upam, da ne izpadem kot kakšen zvodnik, če te še kaj zanima povej.

zakaj faf poznej?men se pa to ne zdi nč slabga
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 16:45
jst sm mela tud fanta pa sva se dolg odločala..stara sm bla 14 skupi sva bla 2 leti..pol sva šla pa narazn in sm še zdej devica ..stara sm 16 in mi je prav bedn..ful bi rada !
sam nwm kko pa sploh mi je bedn bit še nedovžna k se mi zdi da so že vsi moji vrstniki pa tud jst bi rada..

se pa ful bojim sploh bolečine k sm enkrat že skor ..pa sm bla sproščena sam je grozn bolel..
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 17:59
hwala za nasvete.
toorj zj tko. skrbet mi ni treba kako in kaj bo potekalo ker to pride sam od sebe Smile
in ni mi treba kupovat kont.tabletk kr itak še nimam menstuacije samo če jo do takraat slučajno dobim je najbol pomembn da ma on kondom js pa jemlem kon.tabletke.
mam pa še 2 uprašanja.
1. a mi bo ginekolog use prj povedou kako jih jemat te tabletke kr res nimam pojma :O
2.a grem lahko sama s najbolšo prijateljico al pa čist sama do ginekologa a more mtka zravn ? kr če more mami z mano potem to odpade -.-
hwalaa.
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 18:01
ginekologu lohk greš z prjatlco pa ti ona pol tam vse pove..tko da res nč skrbet:)
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 2.8.2010 18:06
HWALA Smile)
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 0:31
ps: ker vidm da si z jesenic (js sm tut.) najbol da..če mislš it k ginekologinji..greš k Anamariji Petek...ful je uredu...pa res se da z njo pogovarjat..pa še brez problemou napiše tabletke Wink (drgač je pa u zdravstvenmu domu.)
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 13:35
hmm lej, moje mnenje je tako: če imaš toliko vprašanj takega tipa o seksu raje še malo počakaj, ker se mi zdi, da še nisi pripravljena
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 18:46
tnx Smile okj. bom šla u zdravsteevn dom Smile
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 19:42
Oila.
Tle se sploh ne gre za starost,kot so ti že drugi povedli, ampk za pripravljenost.
Čeprou če nimaš še menstruacije,spolni odnosi niso lih priporočeni, ker je lahko potem kaj narobe. To sem prebrala v intervjuju s ginekologinjo.
če pa bosta raje uporabita kondom,zaradi boleni.
moje mnenje je da če čutiš da nisi pripravljena raj ne naredi tega,ker je samo enkrat prvič.
velik sreče.
čau
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 20:14
HWALA ZA MNENJE Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 20:41
No jaz pa menim da bi mogoče počakala še leto, ampak če ne moreta te pa komot xD. Če tudi dobiš menstro. do takrat ni nujno da greš na tabletke kajti kondom je čisto dovolj. problem je edino če poči. Pa malo vpraši svojega fanta kaj on meni o vsem tem pa ko bota ane se prepusti tipu ker se mi zdi da bo vedo kaj dela ker če pa ne pa tak kot je nekdo napiso pač na internet pogledat xD. Vprašala si kako to poteka, hmm težko opisat pri svakem je drugače samo osnove pa: pač se slečeta (lahko medtem ko se žvalita) pol sledi predigra (poglej na net (dosti stvari včasih piše na zadovoljna.si) pol pa ti ga on not utakne in to je to. Dost na interneti piše...

[link] (klikni na prvo)

P.S. mi je prav čudno ta v taki starosti tak malo veš o tem (saj ne da je s tem kaj narobe)

Have fun =)
ScotiaIris • Od: 3.8.2010 • Prispevkov: 18 • Kraj: Raka, Krško
Re: Že drugič mi je omenu, kdaj bova "prvič" 3.8.2010 21:06
Jst sm prvič sicer že pri 13ih, zelo zgodaj, ampk sm bla 100% prepričana in mi ni blo nč žal. Če maš samo senco dvoma, rajš počaki. Bo pob pa pač si ga še ene parkrat zdrku, ni mu hudga Very Happy Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.