neke probleme mam spet XD

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
neke probleme mam spet XD 24.7.2010 0:10
hej Smile
no jst pa en tip sva pač ful frenda..sva se že zažvalila.že doskrat ampak ne hodva xD
no in par dni nazaj mi je reku da me ma ful rad pa mi dau pač lupčka in pol me še zažvaliu..no dns sva se pa mal menila je pa reku da mu itak nobena ni kej preveč ušeč..

kaj nej si zdej mislm o.O
xDDD
Re: neke probleme mam spet XD 24.7.2010 14:59
ja to je vrjetn reku zato kr ni hotu bit direktn in učitn de si mu ušeč, kr vrjtn si mu drugač nebi žvaliu s tabo. bi ti z enem ku ti ni ušeč? ;D tok da kr u akcijo!
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: neke probleme mam spet XD 24.7.2010 17:08
mmjaaa, po temle sklepam da bi on hodu s tabo, ampak mu ne grejo besede z jezika, pa ti hoče tkole powedat d te zažvali al pa lupčka da Very Happy. sam ga je, kr ne e kko se boš odzvala. lahko pa tud ti nardiš napru korak pa mu rečeš d bi bla kej več kokr sam frenda Very Happy.

to da mu itak ni nobena kej preveč ušeč bi jst uzeu tko da si mu ti ušeč, druge mu pa niso, kr mende ja se pa ne đvališ z usako usak dan, ampak z tisto k ti ja neki pomen, a ne Very Happy?

pomoje je tko da je on vate ampak ti ne zna oziroma ne morte poedat da je vate al pa te kr prašat če bi hodila z njim.. če i si izpowedala čustva bi lahko blo kej več kokr prjatlstvo, sigurn Very Happy.

moje mnenje Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.