Ko te frendi za hrbtom opravljajo• vanci
• Od: 19.10.2008
Ko te frendi za hrbtom opravljajo
28.11.2008 20:04
Ja pravo blog sem odprla zato , ker se v družbi fuul pojaula šinfanje in zahrpnost in take zadeve ..
.. pa me ful zanima kak vi odreagirate na vse to glede .. kako se eni frendi/ce prvo izkažejo za FUL popoune pol na 1× pa dobiš udarec. Primer* .. .. Mam / sem imela .. ful dobrega prijatla in on je lepo mlajši .. ful sma se razumela .. in dosti × sva se tudi videla .. pač pol pa je spoznal punco in sta tudi postala par .. [ ful lepo .. se če si zaljublen in to zakaj pa ne ^^ ] .. in pol sma se seveda zmenila da se neboma dobivala sam prijatla pa še boma ^^ .. in ta njegova punca tudi ve katera sem pa to in je že prvi dan od kaj sta vkup mela propombe kak se lahko mi2 pogovarjama itd. .. pol pa me je začela šinfat pa okol govorit kaka kurva sem in sam tako .. pol pa sn njemu rekla da je bolše , če se pač za nekaj časa nehava pogovarjat .. sam njej ni blo zadosti .. pol pa je praula da ji hočem fanta speljat pa nvm kaj še vse .. pa ta punca me je sam par × vidla .. druga pa ne ve nič o meni .. tak da nvm no .. pač men osebno se to zdi FUL glupo da nekaj razlaga pa sploh situacije ne pozna ..* pa s totim frendom nisma NIKOLI nič mela .. tak da mi nima zakaj očitat • Ashley
• Od: 31.10.2008
Re: Ko te frendi za hrbtom opravljajo
28.11.2008 22:23
ja ok to je svinsko res svinsko...mam srečo d pr ns u klasu anebn to ne šimfa...ne wem js bi ji najprej na lep način probala dokazat pa razložit d s tem frantom nis nč mela ja...pa če tii nau vrjela reč d nej nega praša...pa reč ji d ka ji gre to took h srcu pa kaj jo tok moot na tep...ja sj sam k te pa razumem pa wem d to nau nč pomagal...enostavn jo udmisl!! kokr d je ni...pogovarji se z nemu navad...če pa se on nau hotu pa bo držu bl zno pol pa oprost ni tvoj BF**
...pa wlik sreče** • FrEaKx3
• Od: 20.10.2008
7.12.2008 22:31
okii...tej negovi punci ut tvojga frenda je tutaln bed u lajfu....mislem pr ns se fuul šinfa tut u šol ampk ni nč zadel mene al p moiga kroga tpravih frendou...misLem k une frende k mam res frende p s kerimi se družm so res tpravi p to....jah js če bi bla na tvojmu mestu bi pač najprej folku puvedala d te te ženska sploh ne puzna p te že šimfa in d to ni res in d u k te puzna ve d nis nč mela z njenim fantom...če je p ona tok lubusumna je p to njen prublem...temu frendu bi p puvedala d nej ji puve d nej te neha šimfat in d ji nekak razluži d nč nimata..p mu pač puvej d je on teb pač dobr frend in use in d pač ne d bi bla skup ampk d ti je uredu ampk p d ti je bed d ti nekdo laže o teb in d nej to zrihta al se p pač nouš več z nim družla....sam če je taprau BF bo to naredu..
• PiXxie
• Od: 6.12.2008
7.12.2008 23:43
ja jst imam eno podobno zgodbo..
s "prijateljico" sva bili res skos skupaj.. če se pa že nisva videli.. sva se pa vsaj slišali... skupaj smo hodili ven...ona je bila samska zato ji je moj fant predstavil best frenda.. in ona je bila takoj za.. in to je vse lepo trajalo približno dva meseca.. nato pa mi kar na 1x reče da se je zaljubila v mojega fanta in da bo vse naredila, da mi ga prevzame... pustila je fanta.. od takrat sva mi2 opravili.. in jaz o njej nisem nikoli govorila nič grdega... oz. sploh nisem nobenem govorila več o njej.. ona pa še zdaj o meni govori da sem **** in ne vem kaj še vse... pa ji sploh nisem jaz nič naredila...potem se je že spomnila da me je fant prevaral z njo.. in hvala bogu fantu tako zelo zaupam da vem da to ni res.. ker se imava res zelo rada:) ampak ona še kar njega klicari itd. sploh ne odnega.. pa ne vem kje je št. dobila ne nič... tako, da bo mogel moj fant zamenati tel. št. ker ona nikakor ne odneha... to je zame že obsedenost • Nincii
• Od: 13.3.2009
26.5.2009 14:59
ejjj a mi lahko samo eki svetujete prosimmm...uglavnm jst sm pa od svoje ferndice izvedla da me je ena res moja najbolša frendica opravlala za hrbtomm • js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
26.5.2009 16:17
Nincii pravi:ejjj a mi lahko samo eki svetujete prosimmm...uglavnm jst sm pa od svoje ferndice izvedla da me je ena res moja najbolša frendica opravlala za hrbtomm
ja pomoje je najbulš č se z njo pogovoriš in jo prašš zakaj...čist lpu se pogovori z njo..zdej največkrt to deljo k so ti za kej fouš...ti bo že povedla...sam je pa zelu možnu d bo use skupi zanikala...zdej u tem primeri pa sam ti veš č ji je za verjet k jo najbl poznaš good luck..pa upm d sm kej pomagala ja kar se tiče tga opraulanja jst sm že navajena bl na to...kr neki cajta smo se s frendicmi kr naprej nek kregale glede tega...drgač pa tud jst usake tulku zvem d me je kšn opraulu oz. moje naii frendice...sam ponavadi jim pol itak use odpustim...ampak use tulku se pa usega skupi spounm in se sprašujm kku jim lohku sploh use tu odpustim • Nincii
• Od: 13.3.2009
26.5.2009 21:09
full ti hvala ress • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
26.5.2009 22:50
jas to vse na ignor **** u glavi pa je
• cocta
• Od: 4.5.2009
27.5.2009 6:50
Ma itak.
Men je šlo neki cajta na ***** k me je folk opravlu (zarad bulrčkov) in jz jih gledam kaj me opravlate, in oni mene nazaj gledajo in še kr govorijo neki. Moj edin problem je da takoj k me kkšne skupince folka k zgleda da opravla gledajo dobim obupen filing. Sam je pa itak najbolj pomembno da te frendi ne opravlajo, če pa te jih pa uprašaš kaj sploh hočjo od tebe poleg tega da si jim objekt za šinfat. To je en velik problem no, pomoje. Brez šinfanja bi bil pomoje svet blazno lepši. • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 9:37
To opravlanje pa to,se pa itak čedale bl pogost dogaja...vsi weste kakšna je naloga taprauga frenda,če kj ****,se pogovoriš z njim.če pa nč ni bolš pa jbg je še dost folka na svetu...sam to določen,vrjamem d mrskoga ful **** take stvari,k se majo eni za ful dbest frende,pa sploh niso...pr takih se ponavad največjga foušarija pa ta shit pojav...
• js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
27.5.2009 12:31
Nincii pravi:full ti hvala ress
nzk.. še drugič najbrž bo use kull...sam pazi kr lohk se čez nek cajta zgodba ponovi - tu so moje izkušnje... mormo znat tud odpuščat sam učasih mormo znat tud NE reč...tga jst še ne znam pa ti tudi najbrž ne bay fsm pa se še kej slišmo drgač pa držim pesti d bo use kull • tammi
• Od: 24.8.2009
6.9.2009 23:14
ja jaz mam tud eno zgodbico....poznale sma se od osnovne šole sma ble best pa ne pa ble pa ne....osnovna šola pač.no in pol pride sredna šola...do konc 3letnika sma se fulll res fulll razumele...vsaki vikend skup ven vsaka je vse o drugi vedla, če je kiri vikenda bla kira bolana sma ble celi dan doma pred tvjem,....pol pa sem šla konc 3 letnika na počitnice za 1 mesec.moja mama ji je zrihtala službo, kr je končala šolo.pol pa je začela hodit z enim od tam, ko ga je že od prej poznala.in ko sem prišla domov se je ona rajši družla z njim.ok...logično...ena vlka napaka-----on ji ne ˝pusti˝, da se družima, ne prenese me. in to iz enega razloga no mogoče dveh. bil je 2 leti zatrapan v mene.to so vedli vsi(mala vas pač).drugi pa to ker ne prenese da ona hodi okoli brez njega. zdaj se več ne družima, ona 2 sta skupaj zdej že 2leti.je pa res ko je prišlo do neke tragedije v moji familiji je prišla pa nam stala ob strani.se občasno, zelo redko slišima in vidima tudi.žalostno da nekaterim zveza več pomeni kot pa dolgoletno prijatelstvo....
• PinkShue
• Od: 22.12.2008
7.9.2009 15:07
tO me pa njabul razjezi da me kao neki frendi opravlajo za hrbtom !!:@ Takrt pa čist znorim in grem direkt do tistga da mi pove tu u faco al mi pa pač pove zakaj..in če mi pove po resnic pa se zmenva je pol Ok drgač pa...zrd mene tut če me ne pogleda..kr Fake frendou ne prenašam.Je pa drgač če ti tu nardi res nekdu k mu zaupaš in vse.Se mi je tu že zgodlu :/ in takrt sm se najprej ****,zjokala pol šla do nje in smo se vse zmenile in pol je blu vse uredu :)Sm me je pa res prbil.-
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
7.9.2009 15:14
Pa je ona tamala mlajša od tebe? ker če je idi do nje pa jo vpraši ke je misla s tem da si ti **** pa jo malo grdo poglej pto če pa ni mlajša, pa ji vseeno idi povedat svoje, pa da ti ona nija ke to za govorit pa to • ajnowajmWEIRD
7.9.2009 20:45
ja mela sm bf k sva ble res skoz skupi in sma ble tkorečen rit pa srajca al kk se reče
no ni wažno -> uglaunm tega januarja sm zvedla neki neprijetnega pač da me je šinfala svojim sošolkam ( js sm a ona je pa b .. ) in nevem kaj še in jst seveda nč čš sej ni ona to nardila mah ji bom pružla še eno priložnost in res dala sm ji priložnost ampk pol čez mesc sva se pa skregale in sm spet slišala neke trače kaj sm jst pa kaj sm ji nardila in to in js kao se grem pogovorit z njo in ona -> ne pa to ni res pa nism bla to js a zdej pa njim vrjamš?! potem se pa nismo kregale ampk sm js postala tkorečen nou hit za fante .. osvajanje pa zalublenost pa te laži; no in ta frendica men prau ja pa je ta že vame in use in js sm skor končala s tipom kr je rekla da je tud u njo in pol mi je objasnu da to ni res in to ja pol sm pa js šla raziskvt kr se je pač že tokrat zlagala in to k je rekla da ma tipa nad moje presenečenje k sploh ni blo presenečenje je tip za njo slišu samo u glazbeni šoli in zarad tega k njena mt dela na šoli .. in potem sm ji js to povedala ampk pol pa vidš njo spet s svojimi izpadi; ja a njemu vrjamš, kaj pa to kar sva mele midve, ITD. ja mele sva in svoj dneunik, kotičk opraulanja u šoli, smsji so letel po satelitih vs čs in to in sm rekla da je pa konc da nemorm prenašat tega da se mi je lagala in je blo THE END pol sm pa enkat dobila klic al sms sej nevem da ji je žou pa take ampk šele pol -> tkorečen po 1923875830730897 miljonih let ane .. inja res je mela prou k se pač zamislš kaj si šou čez z njo in kaj sta mele pa kaj use vesta drug o drugi in to ampk tud ni lahko pozabt tega da se ti je lagala pol pa neveš niti kaj USE se ti je zlagala .. inja mislm da se bom tega še spominjala pa čeprou bove spet frendice ratale? nwm res kaj nej nardim kr po eni strani umiram od želje da bi ble frendice pa to ampk po drugi k pa pomislš da to od nje ni blo lepo pol je pa spet šit .. nasvet? res mi je žou da utrujam s tok dougo zgodbo ampk jano .. kar je res je res ne glede na velikost : P Peace, Love, Freedom * • ajnowajmWEIRD
7.9.2009 20:46
OMOJBOG kok sm na dougo napisala : O !
oprostite : ) • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 1:18
Če mene kdo opravlja za hrbtom... Naviham mal rokavčke... Pridem bližje... Glede na to, da sem visok skoraj 2m in težak okoli 100kg, ni ravno vsak dovolj pogumen, da nadaljuje... In ponavadi se že tam konča. Če je pa še vedno pameten, ga pa pospravim nekam...
Smo kruti jbat ga, sam drugače... Se stvari razpasejo in ni miru. • Mp3
• Od: 2.10.2009
22.1.2010 1:40
amm jas sem ži tud mojmu bf par stavari povedo ke jih je pol vun zblebetal...sam koga ****....jas se ne sekiram ka drugi pravijo ker jas tak vem ka je resnica • Sparkl
22.1.2010 2:22
Mp3 pravi:amm jas sem ži tud mojmu bf par stavari povedo ke jih je pol vun zblebetal...sam koga ****....jas se ne sekiram ka drugi pravijo ker jas tak vem ka je resnica
Ti veš, sam drugi ne vedo. In to potem močno škodi tvojemu ugledu. • miaTHEshoe
22.1.2010 23:25
Sparkl pravi:Če mene kdo opravlja za hrbtom... Naviham mal rokavčke... Pridem bližje... Glede na to, da sem visok skoraj 2m in težak okoli 100kg, ni ravno vsak dovolj pogumen, da nadaljuje... In ponavadi se že tam konča. Če je pa še vedno pameten, ga pa pospravim nekam...
Smo kruti jbat ga, sam drugače... Se stvari razpasejo in ni miru. kolko si te star? :O daj, posodi mi enih 10 centimetrov plis • Sparkl
23.1.2010 3:14
miaTHEshoe pravi:
Sparkl pravi:
Če mene kdo opravlja za hrbtom... Naviham mal rokavčke... Pridem bližje... Glede na to, da sem visok skoraj 2m in težak okoli 100kg, ni ravno vsak dovolj pogumen, da nadaljuje... In ponavadi se že tam konča. Če je pa še vedno pameten, ga pa pospravim nekam...
Smo kruti jbat ga, sam drugače... Se stvari razpasejo in ni miru. kolko si te star? :O daj, posodi mi enih 10 centimetrov plis 18 sm star Ja, pridi k meni, ti posodim pol moje glave xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.