Razpokana koža v kotičkih ustnic• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Razpokana koža v kotičkih ustnic
5.8.2009 22:41
Hei.
Potrebovala bi vašo pomoč, še posebi če ma katera oz. kateri iste izkušnje. Že neki časa (mogoče 2 leti, 1 leto, sploh ne vem xD) se mi tko u kotičkih ustnic naredi taka razpokana koža. Sam to nimam skozi. Za neki časa mi skori izgine in je neki časa tko, pole pa spet udari. No to zgleda tko rdeče in učasih tudi peče. Zarad tega sem šla u lekarno. Najprej so mi dali kar neko x mast kio ni pomagala nič + to da sploh niso bli res opredeljeni kaj to mam. Potlej čz neki časa sm šla spet, pa so mi rekli da je skori gvišno pomankanje nekih vitaminov. Pa so mi dali B-komplex (al neki tazga). To so tabletke z vitamini btw xD No in tisto jemlem že kaki mesec po 2x na dan...sam meni to sploh noče izginit. Tista u lekarni je rekla da je učasih treba jemat tudi po npr. tri mesece da kaj pomaga. Sam jst počasi začenjam dvomit v to. Sam bi mi res ful pomenlo da tega ne bi mela ker se res slabo počutim. Že tko je moja samozavest čist neklih tm doli in s tisto rečjo na frisu je še bol zakopana u zemlo. Ker zgleda res ne lepo. Pa da ne boste mislili da si sam use domišlam oz. pretiravam. Dosti ljudi je že opazlo to pri mojih ustnicah in me povprašalo kaj to mam. In mi je tooooooooooook nerodno -.- Tko da. Če ma katera take izkušnje al pa kej ve. Plis povej. Hvaležna ti bom <3 (: Ajd <3 • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Razpokana koža v kotičkih ustnic
5.8.2009 22:45
Kaj to misliš ko ti pokne tu na koncu?
Meni se to ponavadi naredi vedno pred menstruacijo.. pa peče ja.. najbolj če ti kis pride gor.. auu.. pa pač zazehat jas nočem, ker mi pol spet na novo poči. jas mam tudi kremo zato, pa se prej zaceli.. to je pomanjkanje vitaminov ja, pa med stresom se ti lahko tui naredi.. • Smutzy
5.8.2009 22:50
PorceLan pravi:Kaj to misliš ko ti pokne tu na koncu?
Meni se to ponavadi naredi vedno pred menstruacijo.. pa peče ja.. najbolj če ti kis pride gor.. auu.. pa pač zazehat jas nočem, ker mi pol spet na novo poči. jas mam tudi kremo zato, pa se prej zaceli.. to je pomanjkanje vitaminov ja, pa med stresom se ti lahko tui naredi.. Ahaaa...ma jst pa ne sam pred menstro....pač taka naklučna obdobja. Sam zmeri je še pikico videt -.- Sam ja...katastrofa to s kisom pa zehanjem. To tudi mene boli kadar mam tisto sranje v najhujšem stanju xD Sam meni pa ne poka... Usaj ne tko...sam pač razpokana koža...kokr kdr maš recimo ustnice...neki tazga :S Ajd sej ne vem kko naj povem (: Sam useeno...bi mi lohk plis povedala ime tiste kreme in če ti tudi dejansko pomaga? Pliz? (: Ajd tnx. • PorceLan
5.8.2009 22:56
Smutzy pravi:
PorceLan pravi:
Kaj to misliš ko ti pokne tu na koncu?
Meni se to ponavadi naredi vedno pred menstruacijo.. pa peče ja.. najbolj če ti kis pride gor.. auu.. pa pač zazehat jas nočem, ker mi pol spet na novo poči. jas mam tudi kremo zato, pa se prej zaceli.. to je pomanjkanje vitaminov ja, pa med stresom se ti lahko tui naredi.. Ahaaa...ma jst pa ne sam pred menstro....pač taka naklučna obdobja. Sam zmeri je še pikico videt -.- Sam ja...katastrofa to s kisom pa zehanjem. To tudi mene boli kadar mam tisto sranje v najhujšem stanju xD Sam meni pa ne poka... Usaj ne tko...sam pač razpokana koža...kokr kdr maš recimo ustnice...neki tazga :S Ajd sej ne vem kko naj povem (: Sam useeno...bi mi lohk plis povedala ime tiste kreme in če ti tudi dejansko pomaga? Pliz? (: Ajd tnx. Jaa pač mislim, da ko se malo zaceli, p ače zazeham, da se mi spet odpree.. šit je to vse skup.. Amm.. veš kak je.. jas sem pri atiji zdaj, kremo mam pa pri mamii.. jutri grem k mami, tak da ti om jutri povedla ok?.. Ti jutri povem. • Lakner
• Od: 28.7.2009
Re: Prosim poglej....?
6.8.2009 2:06
Smutzy pravi:Hei.
Potrebovala bi vašo pomoč, še posebi če ma katera oz. kateri iste izkušnje. Že neki časa (mogoče 2 leti, 1 leto, sploh ne vem xD) se mi tko u kotičkih ustnic naredi taka razpokana koža. Sam to nimam skozi. Za neki časa mi skori izgine in je neki časa tko, pole pa spet udari. No to zgleda tko rdeče in učasih tudi peče. Zarad tega sem šla u lekarno. Najprej so mi dali kar neko x mast kio ni pomagala nič + to da sploh niso bli res opredeljeni kaj to mam. Potlej čz neki časa sm šla spet, pa so mi rekli da je skori gvišno pomankanje nekih vitaminov. Pa so mi dali B-komplex (al neki tazga). To so tabletke z vitamini btw xD No in tisto jemlem že kaki mesec po 2x na dan...sam meni to sploh noče izginit. Tista u lekarni je rekla da je učasih treba jemat tudi po npr. tri mesece da kaj pomaga. Sam jst počasi začenjam dvomit v to. Sam bi mi res ful pomenlo da tega ne bi mela ker se res slabo počutim. Že tko je moja samozavest čist neklih tm doli in s tisto rečjo na frisu je še bol zakopana u zemlo. Ker zgleda res ne lepo. Pa da ne boste mislili da si sam use domišlam oz. pretiravam. Dosti ljudi je že opazlo to pri mojih ustnicah in me povprašalo kaj to mam. In mi je tooooooooooook nerodno -.- Tko da. Če ma katera take izkušnje al pa kej ve. Plis povej. Hvaležna ti bom <3 (: Ajd <3 Js si tut not use pogrizem pol se pa ližem z **** pa me upraša če se našmirglau pa kaj pol =) ... važno da ****š pa je to to punca. • PorceLan
6.8.2009 14:31
Daktarin.
• Smutzy
6.8.2009 21:14
PorceLan pravi:Daktarin.
Aha. Tnx fuuuuul (: • ludatmala
• Od: 13.11.2008
6.8.2009 23:56
ProoPolis • teiica
• Od: 19.12.2008
30.8.2009 23:13
a misleete da vam nebi pomagal č bi se mazale redno z vazalinom--jz sem mela tud že doug nazaj to da so mi vedno na vetru in to spokale ustnce. pol sm pa začela uporablat en vazelin od alverde kozmetic pa mi je biu res kul k je ful masten in sem se skos mazala (sm kr zasvojena ratala) in nimam več problemov-mam čiz lepa uta zdej.
• andy15
• Od: 28.8.2009
31.8.2009 0:58
meni se to dela ko se s čim okužim?recmo ko pijemo iz iste steklenice al pa kej?
pač tak ko herpes, samo ni herpes. Pa dobim tut če majo vsi "zdrava usta" si pomisla na to? • S74R
• Od: 10.6.2010
31.7.2010 23:06
to se ponavadi pokaže ko se ti pokvari imunski sistem.
jst sm meu iste probleme. meni se je to pokazalo tudi za ušesi :S kar pa je še bolj moteče kadar si slečeš majico in te zelo boli. in skos mi je tam pritekla takšna tekočina in potem se mi je naredila krasta. tako da zelo moteče in boleče. priporočam ti da greš k zdravniku in naj ti on pove kaj bi bilo dobro. meni so dali neko kremo in je pomagalo. sam se to vrne čez nekaj časa. za imunski sistem pa zelo pomaga IMUNOGLUKAN Lp • klarciiiii
• Od: 1.8.2010
1.8.2010 13:36
jst tut mam neki tacga in to je alergija. pejt k zdravniku al pa kr k dermatologu js hodim
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.