Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: eLLou.<3 29.10.2009 12:34
Riot pravi:
mojcka pravi:
Ah seii vem da bo že pršu taprau trenutk za to...seii to je blo šele prvič, da sua šla u kino...drugič k bova šla se pa more keii zgudit...če se je že učeri ful lebga dugajal...aja pa puzabla sm puvedat, da je biu ful bl pogumen k u šoli...k se je začeu film (k je blo konc predfilmčkou) sm vidla, da je neki tapkou z roko po unmu naslonjalu za roko k da bi biu žiučn pol sm pa js dala roko zraun in pol me je kr prjeu in sua se pol ceu film držala..in pol sm ga js začela mau božat po roki an...in je on prjeu mojo roko in jo je dou nekam bliz njegouih ustnc pa se je začeu igrt z mojimi prsti (z ustncami)...js sm bla pa u seven heaven... Embarassed Embarassed Embarassed Arrow Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ....no in pol je blo na žalost konc filma..dou mi je še ene par lupčkou pa sua rekla čau čau..pa se vidva k se pač vidva...

....pač blo je ful fajn (zihr bolš kukr pa ti predvidevaš..haha...) Very Happy uĐiveiite....čaučalala

Smile dab jz melaa tako srečo k ti...jao jaoo ej..Very HappyRazz heehe...to ti je mogl bt tko lepo, k u sanjaah! Very Happy jaaz pa niaam take sreče u Love. Sad am paač ful je complicated, zj za 1x. mo vidli ka se oma odločlaa.. pač ja..daj mi ti mal pomagej glede love p to. I need advice! Smile
no uživeej. čauu***
[/quote]

Ja lej js bi ti fuuL rada pomagala pa nism glih neki izkušena na tem področju..je res da sma s tipom skupei že 10 mescou..ampak okei..žualiua se tko k večina (sia pomoiem) - najprej navadn kiss, pol odpreš usta, porineš jezik notr, mal krožš po ustih z jezikom, oblizneš kako ustnico, mal pogrizeš - pa traia kukr traia...taka ie naina tehnika...nč posebnega...če te pa zanima kak mi rata tok dolgo bit z njemu...preprosto! RADA GA MEJ PA ON NEJ TE NE VARA!

čauu...uĐiveii. xD
Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 29.10.2009 17:10
sploh nemrte zasrat, sam mal se igrate z jeziki...
kachuun • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 30.10.2009 11:47
Trish pravi:
Jooj js se pa nism še žvalla :S
Je res to d se kr zgodi ??

ja kr zgodi se ja.. jz sn se pred 2 tednoma.. in to 1. Very Happy sam je on začel, Very Happy
mal slinasto se ti zdi , drgač pa ni tok hudo Very Happy
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 30.10.2009 14:30
moj najdalši tudi nekje 15 minut, se on bi se še samo blek.. pol je že vse vroče pa slinasto pa fuj vglavnem Very Happy meni je okej tak par minut pol pa vedno bol fujasto ^^
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 30.10.2009 21:20
xD
k maš za sabo par Let tega se ti zdi ta tema smešna brez zamere.
bol gleaš "druge" temee (:
res, punce ni vas treba bit strah kr je to neke najLepšga kar se ti lohk nardi seveda če ti poLubaa ne usiLjo (: js pr tem fuL užiwam ^^ in zaenkrat sm naLetela sam na enga tipa k se ni znau Wink in pol ti tud nekak mine do njegaa če ne užiwaš pr poljubljanju z njim ane..
drgač pa ne neke študirat k se bote.. prepustite se.. bo že (:
čimboLj u izi pa sproščen pa bo! Very Happy **
maLa123 • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 59
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 30.10.2009 21:37
še doug nazai ko sm dožveLa prau kiss.
PrčakvaLa sm TOTALNO KATASTROFO!amPak mam srečoo(maybe)da mam fain iskušenga fanTa.;P
Pač se ie zgodL...[Prei sm misLa da do ti Tko Fain]....
THEiines • Od: 6.11.2009 • Prispevkov: 1
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 6.11.2009 20:31
Ja no js sm se zdj letos ko sm stara 12..Pa no mal je blo čudn sam pol se navadišVery Happy
PiiiKaaa • Od: 6.11.2009 • Prispevkov: 6
(: </3 7.11.2009 0:34
Vedno sem se spraševala kak bo prvič. .kak se naj to naučim..al bo vse ok.,.pa to. .ampak temu sploh ni tako ! Wink
Vse je prišlo tako hitro..da na to sploh ni blo pomisleka Very Happy
prepustiš se vsemu.. in uživaš..
čeprav sem bla malo šokirana ker je blo to od osebe ki do nje nisem čutla nič...ampak potem pa sem se le noro zaljubla vanje!! Embarassed Embarassed

lepo pozdravček Wink Smile
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 14:59
JUSTkid pravi:

sam morš met to osebo res rad..

mala, ni to sex.. je pa drgačn filing ja če maš to osebo res rd..ampak pr 14h itak ne morš met nekoga zares rd..vsaj ne "partnerja".. to je zelo redko
irisuLa • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 5
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 15:25
am js sm se prvić pr 13, blo je iz tipom k sm bla res fulfulful vanga, kokr se je men zdel nism nć zasrala, blo je res romantićn pa use, pogrešam ta obćutk...rada maam tko d use uporablaš pa sekundne pauzice umes, ne pa enki k sam jezik notr porinejo kookr lohka pa ga vrtijo...bedn jee, nć to boo to:)
uživite:)
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 15:28
Soundbox pravi:
JUSTkid pravi:

sam morš met to osebo res rad..

mala, ni to sex.. je pa drgačn filing ja če maš to osebo res rd..ampak pr 14h itak ne morš met nekoga zares rd..vsaj ne "partnerja".. to je zelo redko

js sm mela, preveč mog je res redko ampak js sm enda izmed njih:)
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 15:29
Trish pravi:

ja res se to kr zgudi, sam res če se boš žvaljala iz nekomu k ti sploh ni ušeć lahko prićakuješ polomijo, 10000x boljši je poljub će to z nekomu delaš k ga imaš rad:)
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 18:21
sam res celo znanost izvajate Laughing
TheSecondOne • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 20
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 21:01
Se strinjam s Soundbox-om. Nevem zakaj res izvajate takšno znanost. Sam začet morte, pol se pa hitr nabere 10+. In ne ni treba bit zalublen u neko osebo da se dobr žvališ. Moj pru kiss je bil pri 15 in me ni bilo nič strah. Več kot stran iti tako ali pa tako ne more, in še zelo malo je ljudi ki bi si ti upali povedat da se neznaš žvaliti. Tko da itak ni panike. Drugače pa še nihče ni umru zarad tega.
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 22:05
res je..ne vem če je bla polovica teh s katerimi sm žvaliu takih da sva bla zalublena.. jbg, its all about having fun Wink
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.12.2009 22:07
to k govorite prepust se tipu pa morš met osebo ful rd pa nevem kaj še
tjah kaj pa pol k je problem ta k se niti on ni še žvaliu?
lej če je pač preveč na grobo, slinast, jezik do grla, itd. pač ja je blo neki narobe ampk pol k se "strenirata" je pa bolš in gre use okej pa to ..
sam res delate znanost ko da je to natečaj za nevem kwa
drgač pa res js nimam še izkušn s tem ampk mi je useen
bolš poznej pa lepš kt pa prej pa da mi ne bo ušeč
sam ne pa sprašvt pol po prvem poljubu: "Kako je blo, a sm se preveč slinla, ...?
odsvetujem Smile
hf!
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.12.2009 3:18
ajnowajmWEIRD pravi:
to k govorite prepust se tipu pa morš met osebo ful rd pa nevem kaj še
tjah kaj pa pol k je problem ta k se niti on ni še žvaliu?
lej če je pač preveč na grobo, slinast, jezik do grla, itd. pač ja je blo neki narobe ampk pol k se "strenirata" je pa bolš in gre use okej pa to ..
sam res delate znanost ko da je to natečaj za nevem kwa
drgač pa res js nimam še izkušn s tem ampk mi je useen
bolš poznej pa lepš kt pa prej pa da mi ne bo ušeč
sam ne pa sprašvt pol po prvem poljubu: "Kako je blo, a sm se preveč slinla, ...?
odsvetujem Smile
hf!

tut ti iz tega delaš ne vem kaj..ko sm se js prvič zažvalu te osebe nism meu rd..pač sam kot frendico, pa še to ne kot neki ful dobr.. pa mi je blo useen najbol Very Happy
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje.. 7.3.2010 0:31
GoodGirlGoneBad pravi:
Tipkeii kar hočeš u zuezzii s tem.
Najdalši kiss, najbolši kiss, kako se najrajš poljubljate, tehnika itd. Kar pač mislte o usem tem...Wink

Najdalši kiss nevem..vrjetn tm 1 minuto al pa več?...nism gledala in štopala Smile)...najbolši to je pomoiie kr usaak do zdj biu :$ drgač je biu pa 1 zakon Smile čeprou sm se 1-vič je blo ql k je tip izkušen pa se božaansko dobr žvali Smile... kdaj hitr kdai počas kokr nama sede Smile...najbolši je uglaunm Very Happy...učaas je pa ql tud sam da en drugmu mau jezička liževa in ''cuzava'' č se lohk tko to reče hehe Smile
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 19.4.2010 19:00
u madonca, najdaljši poljub... Tm nekje okol 2-3 minutke =D? Tehnika... Hmm, men je ušeč tko od začetka mau z ustnicam, tko kokr de prou poljubljaš ustnco, al pa tko nekak primeš s svojimi njeno ustnco/i pa mau ponaulaš en cajt, pol mau kasnei pa z jezičkom mau =DD. Nism odvisn od poljublanja xDD, ampak men je to tkooo zakoon če mam/š s svojo lubleno neki cajta na samem pa se mau poigrawa/š z njenmi/najinmi ustncami =D. Neki specjalnga mi je to, zakai, newem, pač mi je =D. Kr ceu dan bi to počeu xDD. Ok, to že nekak odvisniško zveni, bom nehu =P xDD. Enostavno 1A =D =P.
kitty^^ • Od: 11.7.2010 • Prispevkov: 16
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 24.7.2010 20:59
mate pa eni res srečo meni je fant skor zobe vun zbou k se je prvič žvalo..(js sm se že pred njim)...sm misla d bom prišla domou brez zob:S:S
JanjaTHEsprousesWife • Od: 31.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 31.7.2010 15:17
Trish pravi:

Hja, tole uprašanje sm tud js mela pred točn tednom pa pou (sreda 21. julij)
Bla sm na morju z BFF in njenimi tastarimi in ona je mene predstaula tm usem (blo je pa več fantou kt punc, pa usi stari 17 in +) In potem sva se nekikrat z enim menla ful on je ful pecu in to... Pa smo šli enkrat vn js, bff, pa še dva fanta. Tist k sva se menla do takrt ful je biu kr ful nalit in js tud kr mal preveč ;D In pol js sploh nwem kk je do tega pršlo da sva zažvalla. Do takrt nism sploh vedla kk do tega nj bi pršlo in nč... Ampk pride samo od sebe ;D Al se je pa tko sam men zdel ;D
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 31.7.2010 21:46
moj prui kiss? hmmm... men je blo ful čudno... blo je kako leto nazaj z sošolcom k sm bla vanga zatreskana, un seveda ni biu vame... in sm dobla stavo d ga morm zažvalt, in sm ga... men je blo prou tko čudn... nisn mela sreče d bi z enmu se prvič k bi se mela res rada (jzt njega, on mene)... so bli p usi nadaljni ful bolši. xD
Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 31.7.2010 23:04
Kai pa če si živčn zarad tega (no js se nism že žvalila pa nvem kai bom sploh nrdila 1. Embarassed ) - no a se to ful opazi al kko Embarassed ?
JanjaTHEsprousesWife • Od: 31.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 1.8.2010 14:23
Lalala3 pravi:
Kai pa če si živčn zarad tega (no js se nism že žvalila pa nvem kai bom sploh nrdila 1. Embarassed ) - no a se to ful opazi al kko Embarassed ?

Ne bit žiučn/a.
Kr kokr bo pa bo. Pa če ne boš žiučn/a bo dost bolš kt pa če boš. Sprost se pa uživi trenutk ;D

Sam žvaljenje... Če si mal pijn pa ne... Je kj vlik razlike??
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje... 2.8.2010 20:21
prvič je slo za en drek. js še neizkušena itak, tip se je pa ogabn žvaliu. najdalši kiss je biu 6min. men se je pa najbol recmo žvalit na različne načine pač da umes kej delaš, ne da je skoz eno in isto. ^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.