What do you think about .. EMOS?

<< | 1 | 2 | 3

Are you an EMO?
JAA <33.
19%
 19%  [ 27 ]
nowp.
80%
 80%  [ 114 ]
Skupaj glasov : 141

pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: What do you think about .. EMOS? 5.11.2009 18:51
men so emoti čist ok...emo style je itq supr...
sj js sm nekak na pou emo al kak bi to zdj rekla...
frizurco mam tak mešanco med emo pa punk...sj sm prou na emo posrtižena sam ka nimam vzadi las čist porezanih ampk jih mam še mal...pa si jih ne dvignem tk ko pravi emoti, ampk si jih pustim tak k so, edino spredi si jih mal na stran z gelom...
oblačim se nekak na meji med emo pa normalnim...čeprau use skup bol na emo vleče
režem se pa itq d ne...
sj js tk in tk neb mogla bit emo..zto ka je moj živlenski moto: "Life for fun!" al neki tazga xD
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: What do you think about .. EMOS? 5.11.2009 19:02
js nism mam pa sam tak stil. ampk ne črne barve ampk pisanee (zelena,modra.rumenea bl te živahne) in pol mi gre na jetra k mi kdo reče da sm emo.
halooo emoti so u črnem ne pa u pisanih barvah.nevem tle men ni logike pa še blondinka sm.

no drgač pa nimam nč proti njim.
endorphine • Od: 18.4.2009 • Prispevkov: 16
:] 8.11.2009 22:42
vallykalove pravi:
emoti-zaka že?
a ni bolš bit panker al pa metalc, use drugo, ne pa glih emo?
ka te človeki sploh poslušajo? emo rock? bullet 4 my valentine? al ka?
ko sm bla nazadne u lj, sm vidla eno emico usega skup in velk več metalcou,
in mislm, da je tko tt prou. ne mi z emoti. kr neki. po mojem sam hočejo izstopat.

ja itak folk ma tok različn pojmovanje emotov da itak že če maš mal bl tmne lase pa postran čupo si že obtožen za emota... pa sploh nisi.

drugač večina ludi štejeo pod emo musko my chemical romance, the used, b4mv, fall out boy, hawthorne heights, sum41 in podobno. čprou za tiste, k res zapadejo u to emo sceno, so to pol eni softiči kao. komerciala. niso true pa krneki.
"pravi" emo bendi so pa kao from first to last, afi, aiden, from autumn to ashes, a skylit drive, blessthefall, alesana, kill hannah, the fold, saosin in tko naprej... ful velik jih je na myspaceu, tko da če koga zanima nej sam utipka :]
men je ene par bendov res ušeč, drugo pa kr en screamo shit.
pa ne štejem se pod emote drugač. to za musko, kaj kam spada, mi je ena frendica razložla^^
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
Re: What do you think about .. EMOS? 9.11.2009 21:57
PorceLan pravi:
Am meni so bolj všeč scene, če že kaj.. se mi zdi bolj izvirno.. ×d
drugače jas nisem ne eno ne drugo..
nimam nič proti njim, me pa little motijo wnb emoti... če že kaj, bodi emo, samo ne z blontnimi lasami jeote..
za mene so emoti samo tisti ludi, ko majo črno pofarbane lase, pa pač tisto čupo njihovo, da SE režejo, da se oblačijo pač črno, in pa pasi<33.. jas ljubim pase..*<3.. pa morjo poslušat emo glasbo.. like panic at the disco, my chemical romance, the used..pa pač tote ko jih majo oni.. ka jas vem.. in pa da se smilijo sami sebi, ker to je ubistvu pojnt, kak gledajo na življenje..
Pač emo je emo.. ne pa neki wnb emo.. moje mnenje:)

zakaj men pravjo EMO? mam blond lase... eno špangico na laseh... oprijeto majco z "otročjimi uzorci" pas z neti & ene ozke hlače...
lej... emoti so "zavzeli" ene par vrst oblačil... nevem... črne majce, pase z neti itd. & če se zdej ti tko oblačš si pa emo!!?? WTF! a zdej k se je pa en zahojenc zmislu d je to emo se pa jest enbom več tko oblačla? NE dragi moji... če zgledam še tok wnb emo se NEBOM odrekla temu stilu! pa če poslušam wernerja al pa marlina mansona!
pa da nav zdej zgledal kukr d sm se nate spravla... sam... pač... moje mnenje...
(A)... kr... a če maš pa zdej črtasto majco si pa že emo??!!

btw... men grejo na ku*ac tisti k niso NITI mal podobni emoti... nevem... ena piflarka tm.. pa mi reče da je emo... TO mene mot... drgač pa...
FOLK... K SREČAŠ ENGA NA ULICI K MA ČRNE LASE ČEZ OČI PA PAS Z NETI... NE OBSOJEJTE GA DA JE EMO!

tNx.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: What do you think about .. EMOS? 9.11.2009 22:18
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Am meni so bolj všeč scene, če že kaj.. se mi zdi bolj izvirno.. ×d
drugače jas nisem ne eno ne drugo..
nimam nič proti njim, me pa little motijo wnb emoti... če že kaj, bodi emo, samo ne z blontnimi lasami jeote..
za mene so emoti samo tisti ludi, ko majo črno pofarbane lase, pa pač tisto čupo njihovo, da SE režejo, da se oblačijo pač črno, in pa pasi<33.. jas ljubim pase..*<3.. pa morjo poslušat emo glasbo.. like panic at the disco, my chemical romance, the used..pa pač tote ko jih majo oni.. ka jas vem.. in pa da se smilijo sami sebi, ker to je ubistvu pojnt, kak gledajo na življenje..
Pač emo je emo.. ne pa neki wnb emo.. moje mnenje:)

zakaj men pravjo EMO? mam blond lase.. eno špangico na. laseh... oprijeto majco z "otročjimi uzorci" pas z neti & ene ozke hlače...
lej... emoti so "zavzeli" ene par vrst oblačil... nevem... črne majce, pase z neti itd. & če se zdej ti tko oblačš si pa emo!!?? WTF! a zdej k se je pa en zahojenc zmislu d je to emo se pa jest enbom več tko oblačla? NE dragi moji... če zgledam še tok wnb emo se NEBOM odrekla temu stilu! pa če poslušam wernerja al pa marlina mansona!
pa da nav zdej zgledal kukr d sm se nate spravla... sam... pač... moje mnenje...
(A)... kr... a če maš pa zdej črtasto majco si pa že emo??!!

btw... men grejo na ku*ac tisti k niso NITI mal podobni emoti... nevem... ena piflarka tm.. pa mi reče da je emo... TO mene mot... drgač pa...
FOLK... K SREČAŠ ENGA NA ULICI K MA ČRNE LASE ČEZ OČI PA PAS Z NETI... NE OBSOJEJTE GA DA JE EMO!

tNx.

lahko se tolažiš ker jas ti ziher nebi rekla da si emo. (:
pa moj point je bil, da je veliko več wnb "emotov" kot pa pravih emotov..verjetno ti emo pravijo ker se pač tak oblačiš al kaj pač. vprašaj tistega ko ti reče, pa boš vidla.
pa ne, nisem rekla, da če se tak oblačiš da si emo, ampak fejk. ne mislim, da če maš zaj neke oprijete majce pa hlače, da si wnb, ampak če maš pač taki stil (:
če se pač čisto tak oblačiš ne, čupe pa recimo nimaš, kaj si pa te naj drugega mislim? (:
pa jas nimam čisto nič proti če si ti fejk, tak da nea vem točno zakaj se nekaj ****š da se boš še naprej tak oblačla? oblači se tak kot ti paše (:
glede tega, ko si pa rekla, da ti grejo na živce piflari ko rečejo da so emo... ?
piflaru pa pomoje niti kapnlo nebi v galvo da bi se tak oblačo, pomoje še blage veze nimajo kaj je to. (:
Re: What do you think about .. EMOS? 11.12.2009 0:50
80% emotov je wnb emo. poznam kr nekaj punc, ki so imele i<3emos obdobje, in zdaj menijo da je to totalna bedarija. Mene so klicali emo, ko sem še mel dolgo čupo. Niti približno emotu nisem bil podoben. xD
Imel sem samo ql frizuro za punce. Zdaj imam kratke lase in mam mir. Very Happy

Sam nimam nič proti emotom, ampak zdi mi ni ql da wnb emoti iščejo pozornost in delajo dramo. pol pa iz 2 mesecev fejkanja emota pridejo na satana. Laughing (resnična zgodba ) haha
CRYstalBABE • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 10
Re: What do you think about .. EMOS? 15.5.2010 15:48
u bistvu je zaj tko; folk se reže sam zato da bi dobu pozornost itd in ubistvu je ful mal pravih emotov. zaj so usi neki SCENE in majo sam podobn stajl ko emoti in velik jih zamenjuje za emote. drgač pa emote mešajo tud z goti

sam res nevem ka ti bo pomagal če se režeš. sam bol še boli
nevem, idi k psihiatru ti bo lahk pomaguu ne pa da se ubiješ
Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: What do you think about .. EMOS? 15.5.2010 21:07
WNB emo sm Very Happy

mn je čupa ušeč in jo mam Very Happy
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: What do you think about .. EMOS? 15.5.2010 21:12
Preziram njih in druga njihova neskladja s svetom.
pupika132 • Od: 3.5.2010 • Prispevkov: 4
Re: What do you think about .. EMOS? 16.5.2010 16:44
emo hmmm....no stil mi je bil včasih full fšeč samo zdej so bi bol take pisane bla sem emo lase sem mela čes oke bli so rjavi...sem se rezala ...bil je en cajt ko sem bla skoro celo leto v depresiji za fsako figo sem se razjokala ne samo doma tui v šoli ta glaven razlogpa je bil ker je moja frendica neka ****...ble sme vedno skup te pa na enkrat ni ftela bit več polek mene sam zdej je vse ok še zdej nwm ka je blo sam me niti ne zanima...v glavnem ja te sem se bla rezala na začetki po rokah samo sem proti poletji nehala se po rokah rezati ker se je opazlo te sem se pa po nogah pa po bokih tam ke sem nosla kopalke da se ni moglo vijat...pa povsot po malem da je zgledlo kot da bi se ke popraskala .....komaj sem nehala še zdej včasih pomislim včasih pa primem klingico in zarežem ampak poskušam da nebi...
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: What do you think about .. EMOS? 17.5.2010 22:26
men so emoti čist kul..njihov stil, frizura pa če majo kšn pirs tut ni tko slabo..;D
jst nism emo..sam mam ful sošolk k so pa sm zdej že čist navajena na te emote..;D
avanii • Od: 11.7.2009 • Prispevkov: 18
Re: What do you think about .. EMOS? 2.6.2010 22:30
emoti sploh več ne obstajajo...
metalfreak • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: What do you think about .. EMOS? 15.6.2010 17:59
avanii pravi:

napaka, moja bivša sušolka se reže kt neumna:)Smile ampak drgač pa ja, počas bojo zatonil, popularn je blo, da si 1 lčet nazaj nase dau črne cote, hello kitty špangco, pa celo roko u povoje uviu, češ da si se rezu kt budala.. zdj pa teh scen končn ni več tok.
YourSweetestNightmere • Od: 20.10.2008 • Prispevkov: 16 • Kraj: somewheRe.oveR.the.Rainbow*
Re: What do you think about .. EMOS? 15.6.2010 20:37
My point of view about emo style. (:
Emo stil je ok. Usaj men je zlo ušeč... sm je treba ločt med scene in emo. Jst nism neki umes.
Meni je pr emo muzika res the beest Very Happy (Escape the Fate, Bring me the Horizon, Suicide Silence, A Day to Remember, Black Veil Brides,...) ^^
Pa tudi make up, frizure pa cunje so zakon.. dokler se ne pretirava. K najbol mi gre na žiuce k vidiš kako **** k je malo bl debela (...brez zamire.. nč nimam proti debelim...) in ma 3 številke premejhne hlače in lih toko da lahko diha, je debelo namazana okol oči z črnim in zgleda k d je lihkar pršla iz boksarskega ringa.. lasje pa zgledajo k da bi ji neki umrlo na glavi... in si misli d je emo. >__< fail.
Pa ni res d se sm tisti k furajo emo stil režejo... pa tisti k se režejo ''just to get attention'' majo res hude probleme... :S
In nasploh je rezanje ena velika ****.. in to vem iz lastnih izkušenj... k mam velike probleme.. čeprou si na začetku misliš ''sei od enkrat nbo nč narobe'' nimaš pojma kam te lahko ta ''enkrat'' prpelje.. Jst sm skor že na urgenci nezavestna končala k sm šla enkrat pregloboko. In k enkrat fajn padeš not u to.. je prou faking tžko nehat. Ampak z veliko volje ti rata.. usaj meni ratuje. (: *proudface*
Pa ne si zdei predstauljat sm ena ultra zafrustrirana oseba k vidi smisu žiuljenja u bolečini in kričeči glasbi. Very Happy Sicer mam ''emo look'', ampak d bi sedela u kotu in se jokala.. to pa res nikoli.

Pa nevem zakaj tolko nekega kreganja glede tega.. nej bo usak tak k če bit. (:

peace. :3
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: What do you think about .. EMOS? 16.6.2010 14:54
moćni so Confused
Re: What do you think about .. EMOS? 31.7.2010 14:12
avanii pravi:

Ja maš prou praih emotou ni več...

Dej vi k mislte da je point u rezanju STFU fageti, ker neveste kva je point

metalfreak - pojma nimaš zato je bol da zapreš in nimaš pojma kva je emo in tvoja sošolka š mn So JUST SFTU
Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: What do you think about .. EMOS? 4.8.2010 12:49
Amm...Meni je ČIST obupno da se eni zarad styla režejo >.< čne pa styl tko makeup oblačila in to mi je pa kr ušeč sam šezmer je mau pretiravanja tud tle Exclamation
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: What do you think about .. EMOS? 26.12.2010 1:42
Citat:

to sploh nemorš ločš kj je emo pa kaj niii....mislm wtf a wnb emo so uni k majo emo čupco p se jim zdj zdi kwa so? emoti pa uni k se režejo??
aja pa prvo kot prvo emo NI BIL NIKOL ZVRST GLASBE, biu je oz. je še zmeri post-hardoce, metalcore and stuff....pa men je tut ful bedn d se nwm pč en/a oblač k en emo p ga/jo kdo praša a tis kao zdj emo? pa tko te debeu gleda: am ne!?...kwa je tle fora ne štekam folk?
sam osebno mam "emo čupo" pč dougge črne lase,zadi razmršene, oblačim se pa tko kokr je dan...če je ful tko neki zamorjen dan p neki dž pada pol sm v črnem, če je pa sonce pa valda žive barvee!! p tut te pasove nosm pa zapestnce usnene z "bodicami" al kko se že reče(studded bracelet) amm...ja a pol sm js kao neki scene?...ne?ja? poslušam use!(ok res da največ te My Chemical Romance,Bullet For My Valentine,Escape The Fate....) puslušam pa tut metal,rock,punk,učas tut techno,na žurih tut dumače pa nwm čefurjadoo xD...aja p tut režm se kdr sm res u depresiji k bi najraj končou svoj lajf,sam pol se spomnem kok jo mam rd in nimam samomorilskih misli..
ZA USE EMO HEJTARJE!
zakaj ns/jih sovražte?? emo je edina subkultura ki ostalim ljudem noče nč hudga!...pa EMO ni nč nougaa..kao uff emo kwajto neki nouga?? bli so darkerji k so se isto u črno ublačl pto, bli so simbolisti, romantiki(med njimi je tut Prešern za tiste k to še ne veste) in ja res mau čudn tole use skp kko se use ponavlja--->nč nouga...romantiki so tut pisal same take pesmi kokr jih zdj emoti pto....čeprou bbo to ful čudn se slišal p me boste mel za prizadetga pa nwm kwa še use...Prešeren je biu neke vrste EMO

(ko sm to pisal nism jemal nikakršnih prepovedanih substanc oz.jih kadil in sem biu čisto trezen in pri sebi) XD
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
sdgadasga 30.12.2010 12:01
em,drugače za emote ni lih(za vse) značilno depressive&anything else like this crap.
pač po mojem mnenju mislim da so to osebe,ki rabijo pozornost,ki so ustvarjalne in tiste ki se želijo razlikovat od ostalih....men je ušeč frizurca,sam make-up&oblačila......nop.

osebno nimam nič proti njim,ker mam frendico ki je emo,in je zelo ustarjalna oseba p to.
emoti znajo eni ful dobr risat pol grejo p na oblikouno p to Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.