Kaj naj čitam?

<< | 1 | 2 | 3
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: Kaj naj čitam? 16.5.2010 11:42
CRYstalBABE pravi:
hahahha. mam seznam ful dobrih knjig :
princesa Ai, verena je na ekstaziju, miriam ima anoreksijo, poljub moje sestre, reci da sem vredu, resnično, hiša noči - zaznamovana p še izdana (nadaljevanja še pridejo), vampirska akademija, kafe klub (usi deli), 4,5 prijateljev al kak pač je že naslov, poredne punce, punce v stiski, zadnji mega žur, noč po zadnjem mega žuru,
od janje vidmar, nevem točn kak je naslov mislim pa da je zlobna dekleta al neki, vilinska pot ( usi deli) , harry potter,pojdi z mano, princeskin dnevnik, mama ne sme zvedeti, mesto kosti, marley in jaz,
itd. to je šele pou knig kar sm jih prebrala

AJA PA ŠE ENA KO JO PA RES MORTE PREBRAT: Dragi Zaza

Zakon okus! prebrala skor use, ene prej ene poznej, ene še pa definitivno morm prebrat ;D
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: Kaj naj čitam? 16.5.2010 14:53
knjiga Mojca je ful dobra(gre se o najstnici k ji mat umre pol še ona zboli pa ji začnejo lasje odpadat pa take fore)

zbirka Na mestu zločina so ful dobre kriminalke..;D
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: Kaj naj čitam? 24.7.2010 21:38
somrak, mlada luna ,mrk , jutranja zarja naaajbolš ... lahko tut filme pogledaš sam prvi dve režira catherine hardwicke k je režirala ameriško pito hahaaha

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.