ee-kanal

itak

Srčen materinski dan!

Materinstvo. Kako ga opisati z besedami in povzeti vsa čustva, ki jih prinaša? Tisti občutek ranljivosti, brezpogojne ljubezni in skrbi, ki nikoli ne preneha in včasih povzroči celo fizično bolečino v prsih.

Na katerem drugem področju svojega življenja bi že zdavnaj obupala, dvignila roke in rekla: ne zmorem... Za otroke se vsak dan znova sestavljam, grem naprej, vsak dan v prizadevanju, da postanem boljši človek skozi trnje in zvezde starševstva. Zanje in tudi zame.

Hkrati se zavedam, da nikoli ne bom popolna, vsemogočna in da nimam pojma, kaj nam prinaša prihodnost. Govoriti samo o lepih in dobrih straneh starševstva bi bilo enako kot povedati le polovico zgodbe. Največ, kar imamo, je trud, upanje in hvaležnost, da nam kot družini uspe ostati povezani.

Materinski dan se praznuje v različnih državah na različne datume. Srčen materinski dan vsem, ki ste v tej vlogi na konvencionalen ali katerikoli drugačen način in ne glede na to, kdaj ga praznujete.

Velik objem moči, upanja in ljubezni vsem staršem, ki ste trenutno v posebej težkih razmerah zaradi vojne, izgube, bolezni ali drugih težkih življenjskih preizkušenj. Mame zmoremo daleč za svoje otroke. In kadar je treba, gremo še dlje.

Bo Janice, izvorno besedilo... Instrology.com

 

Morda ti bo všeč še:

Otroška imena

Prihaja dojenček!

Starševstvo in astrologija

Najboljše države za družine

Današnji horoskop

Obdarovanje po horoskopu

Jezik cvetja

Romantika pod 'mus'

Ljubezenski horoskop

Ljubezenski kalkulator

Pomen ure