ee-kanal

itak

Letni horoskop 2021 - Ribi

Če govorimo o akademskem uspehu in poslu, bo to po zaslugi trdega dela in nekaj sreče. Uspehi vam bodo prinesli prepotrebno samozavest. Nekatera nova poznanstva in finančna stabilnost so prav tako na obzorju. Prihodki bodo najbrž izrazitejši v prvi polovici leta, zato vam svetujemo, da viške usmerite v prihranke in varne investicije.

Na področju partnerskih odnosov lahko pride do kratkih stikov. Druga polovica leta bo v tem pogledu lažja od prve. Izogibajte se egotripom in se skladno s svojo naravo prilagajajte plimi in oseki. Vaša sposobnost zaznavanja občutkov drugih je velika vrlina, vendar ne pozabite, da je to lahko tudi prekletstvo, še posebej, če drugi to izkoriščajo. Na srečo bo tudi veliko priložnosti, da se povežete z zares dobrimi ljudmi, ki vam lahko pomagajo utrditi vero v ljudi.

Letošnje leto vam bo vzpodbudilo k samorefleksiji in pregledu odnosov z bližnjimi. Kot najbolj sočutno znamenje zodiaka je nujno, da najdete načine, kako spregovoriti in se postaviti zase.

Čeprav novo leto 2021 obeta dobre vibracije in pozitivne spremembe za vsa zodiakalna znamenja, obstajajo stvari, ki še vedno ne bodo v naši moči in pod našim nadzorom. Kljub nekaterim spodrsljajem ali temnim trenutkom, ki nam lahko prekrižajo pot, bomo vsako situacijo bolje obvladali, če bomo ravnali trezno, premišljeno in se osredotočali na rešitve in cilje, namesto, da bi obupovali.

Kot vedno, tudi v tem letu velja, da nismo sami na tej plovbi. Naj smo še tako samosvoji individuumi, smo kot družba neizbežno povezani in vsi odgovorni za skupno dobro. Posamezniki smo morda le kapljice, a skupaj smo ocean.

Veliko sreče in vse dobro v prihodnosti.

Morda te zanima še:

Dnevni horoskop

Obdarovanje po astrologiji

Tarot vedeževanje

Tvoja karta dneva

Ljubezenski kalkulator

Bioritem