ee-kanal

itak

Letni horoskop 2021 - Strelec

Obeta se uravnovešenje poklicnega in zasebnega življenja. Vaš um bo radoveden in raziskovalen, leto pa ugodno za uspehe na akademskem oz. kariernem področju. Lahko pa pa se pojavijo izzivi na ljubezenskem področju. Morda se boste prisiljeni razvijati na načine, ki jih ne pričakujete. Pri nevezanih morda stopi v ospredje celo vprašanje sklenitve zveze. Drzno se soočite z vsemi izzivi ali nauki, ki vam jih vesolje pošilja.

Čeprav novo leto 2021 obeta dobre vibracije in pozitivne spremembe za vsa zodiakalna znamenja, obstajajo stvari, ki še vedno ne bodo v naši moči in pod našim nadzorom. Kljub nekaterim spodrsljajem ali temnim trenutkom, ki nam lahko prekrižajo pot, bomo vsako situacijo bolje obvladali, če bomo ravnali trezno, premišljeno in se osredotočali na rešitve in cilje, namesto, da bi obupovali.

Kot vedno, tudi v tem letu velja, da nismo sami na tej plovbi. Naj smo še tako samosvoji individuumi, smo kot družba neizbežno povezani in vsi odgovorni za skupno dobro. Posamezniki smo morda le kapljice, a skupaj smo ocean.

Veliko sreče in vse dobro v prihodnosti.

Morda te zanima še:

Dnevni horoskop

Obdarovanje po astrologiji

Tarot vedeževanje

Tvoja karta dneva

Ljubezenski kalkulator

Bioritem