Med prsti ti je zrasla plavalna kožica, pa ne veš kaj bi z njo? Številke na tehtnici se stegujejo v prepovedano območje? In post ob polni luni nate nima učinka?

Žal tukaj ne zdravimo, ne operiramo in ne popravljamo tehtnic. Se pa najde kak koristen nasvet.

Vprašanja:

Mama je pred enim letom je nehala kaditi in takrat ji je babica plačala počitnice v toplicah. Ampak očitno še vedno kadi, saj sem zadnjič prišel prej domov iz šole in sem v stanovanju zavohal cigaretni dim. Ko sem jo vprašal, če je imela obisk, je rekla, da je bila prijateljica na obisku in da ji je dovolila kaditi v stanovanju. Sumljivo se mi je zdelo, ker je imela v ustih žvečilni gumi, kar ni njena navada. Od takrat sta minila kakšna dva tedna, ravno včeraj pa sem našel v smeteh na stranišču prazno škatlo cigaret. Prepričan sem, da je spet začela kaditi. Kaj naj naredim? Naj povem očetu? Vem, da sama ne bo priznala.

moj nos je kriv, drugače se nevidi dost, sam k se slikam je pa zeloo očitno da je nos kriv... zato se tudi nerada slikam oz. se sploh ne ( in mi gre že na živce ker moram prjatle prepričvat da se nočem slikat in jim lažem da je to brezveze, čeprav mi u resnici ni ) pa samozavesti mam tut čedale man   Prosim za kakšne ideje, kako si zlomit nos? če si zlomim nos mi ga bodo sej naravnali, P.S: ne mi govort za operacije ker ODPADE

Hei! Sem petnajstletna punca, ki ima veliko težav. Največja je pa ta, da sem velika 178 cm in tehtam le 51 kg. Vem, da sem res presuha, a se ne morem zrediti. Obstaja kakšen način, da se 100% zredim? Drugi problem je pa ta, da se mi niso prsi še nič razvile. Ali se mi sploh kdaj bodo? Lahko malo pospešim rast? Ker me to že res moti, to tudi vsi opazijo in me zato zafrkavajo. Prosim pomagajte!

Živjo! Stara sem 13 let in imam luskavico. To je zelo nadležna in neozdravljiva bolezen. Skrbi pa me, da bodo moje prijateljice to izvedele in se me bodo izogibale. Zdaj se mi je luskavica razširila z lasišča že na hrbet in rame. Res ne vem, kaj naj storim?

Živjo!! Imam težave z lasmi. Prvi dan, ko si jih umijem so lepo sveži in prijetnega vonja, naslednji dan pa že postanejo mastni ob lasičšu in pri ušesih. Poleg tega dobijo tudi vonj, ki se ga nalezejo iz okolice. Zanima me, kako naj odpravim problem z mastnimi lasmi in ali je res, da bolj ko si umivaš lase bolj so mastni in ti tudi odpadajo. Ali mogoče obstajajo kakšni šamponi in balzami za mastne lase, ki zares pomagajo? Kako se imenujejo in kje jih lahko dobim?