Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariKaj je ta ščemeč občutek v trebuhu, ki ga vzbudi gledanje ljubezenskih prizorov? Se od samozadovoljevanja res posuši roka? Zakaj fantje pravijo, da ima njihov penis svoje življenje?

Ne boj se vprašati!

Lahko zanosim pri analnem spolnem odnosu oz. seksu?Zanima me, če lahko zanosiš, če fantu pride med tem, ko ima penis v zadnjici? Kaj je tisti izcedek pri fantu, ko se vzburi? Penis postane vlažen. To ni sperma ali pač? Hvala za odgovor.

Sprašuje: sanja

Pri spolnem odnosu, pri katerem moški vtakne penis v zadnjik (anus) ženske in vanj ejakulira (mu pride), ženska teoretično ne more zanositi.

Če pa fant pred tem s svojim vzburjenim penisom šari tudi po notranjosti in zunanjosti nožnice, pa ženska lahko zanosi.

Spermiji, pripravljeni na oploditev so namreč tudi v tako imenovani predsemenski tekočini, po kateri sprašuješ v drugem delu vprašanja. Po nekih teorijah naj bi ti predsemenski spermiji bili celo bolj hitri in učinkoviti (taki mali gverilci) kot pa tisti, ki se izločijo med samim izlivom (ejakulacijo). Zato metoda "pazila sva" ni zanesljiva.

vic dneva :)

Otroci so dobili za domačo nalogo spis z naslovom "Samo ena je mama".

Lan je dolgo razmišljal, potem pa je napisal naslednje vrstice:

"Moja mama je včeraj s svojim ljubimcem ležala v postelji, ko sem prišel iz šole. Poklicala me je, naj ji prinesem pepelnik in cigarete, potem pa me je poslala v klet po dve pločevinki piva. Iz kleti sem ji zavpil: 'Samo ena je, mama.'"

zadnje na Forumih

e-pošta | info | pravna obvestila | oglaševanje