Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariSvet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo.

Če je tvoj svet drugačnih oblik in v njem manjka iskrenih prijateljev, se lahko razjočeš tukaj. Obrišemo solze in tolažimo ranjena srca.

Prijateljica je raje s svojim fantom, kot pa z mano!Moja najboljša prijateljica je postala zelo čudna. V osnovni šoli sva si bili ful dobri, odkar pa hodi na gimnazijo, si domišlja, da so vsi zaljubljeni v njo. Poiskala si je fanta in visi na njem 24 ur na dan. Poljubljata se non stop, s tem da začneta že zjutraj na vlaku, nato nadaljujeta na poti v šolo, na šolskem hodniku in sploh jima je vseeno, tudi če jih vidi kdo od profesorjev. In jaz nisem edina, ki je to opazila. Tudi drugim prijateljicam gre na živce. Ko jo čez vikend pokličemo, da bi šle skupaj v kino ali na pijačo, seveda nima časa, ker je raje s tipom. Ne vem, če naj ji povem, da njeno obnašanje ni za nikamor. Bojim se, da bo jezna.

Sprašuje: t4t14n4, 15 let

V svojem pisanju ves čas govoriš, da se prijateljica neznosno obnaša. Če se sprašuješ ali naj ji pridigaš o tem kaj dela prav ali narobe, potem ti to odvsetujem. Zna se zgoditi, da jo boš s tem užalila in prepad v vajinem odnosu se lahko še poveča.

Vseeno pa mislim, da pogovor s prijateljico ni slaba ideja. Nasprotno. Prav se mi zdi, da prijateljici poveš določene stvari, vendar pri tem izhajaj iz sebe. Zakaj te moti njeno obnašanje?

Če poskušam brati med vrsticami, ugotavljam, da si najbrž majčkeno ljubosumna na njenega fanta. Kar je seveda razumljivo. Ona ja bila tvoja najboljša prijateljica, zdaj pa večino časa žveči obraz tega neznanca, namesto da bi s teboj žvečila zadnje trače. Jasno, da jo pogrešaš. Priznaj ji to! Verjetno bo razumela in se potrudila občasno odlepiti od svojega dragega in preživeti čas s tabo ter ostalimi puncami.

Tri ženske so skupaj delale v isti pisarni in so imele žensko za šefico.

Vsak dan je šefica odšla iz službe že precej pred iztekom delovnega časa. Punce so sklenile, da bodo tudi one začele odhajati prej. Konec koncev, šefica ni nikoli poklicala nazaj v službo in le kako naj bi vedela, da jih ni tam?

Črnolaska je odšla prva. Napotila se je naravnost domov in se lotila vrtnarjenja. Presadila je nekaj zelenjave in obrezala vrtnice, potem pa je prišla njena hčerka iz šole in ji je pomagala napraviti domačo nalogo.

Rdečelaska je bila srečna, da je lahko odšla prej, kajti fant jo je povabil na večerjo in je imela tako dovolj časa, da se je lepo uredila in pripravila zanj.

Blondinka je bila zelo vesela, da bo lahko prišla domov prej in presenetila brezposelnega moža. Ampak ko je prišla domov, ga ni bilo nikjer. Potem je iz spalnice zaslišala čudne glasove. Potiho se je prikradla do vrat spalnice in potihoma odškrknila vrata. Imela je kaj videti... Njen mož je bil v postelji z njeno šefico. Ona je jahala na njem in iz grla so ji prihajali nerazločni zvoki. Prav potihoma je zaprla vrata in se kradoma izmuznila iz hiše.

Naslednji dan, ob opoldanski kavi, sta črnolaska in rdečelaska objavili, da bosta spet odšli prej iz službe. Vprašali sta blondinko, če bo prej odšla tudi ona. "Ni govora," je rekla blondinka: "včeraj bi me šefica skoraj dobila!"